2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim eşimin de bi kuzeni var çatlaşkça azcık geçen demiş ben bişeyler öreyim bebeğe ama giydirir misiniz ki demiş. Eşim de bunu annesine anlatıyor.

benim kayınvalide de ne dese beğenirsiniz aaaa öyle sorulur muymuş ne yapcaksan yapar getirirsin diye. Ben de onun bişey yapmaya niyeti yoktur ağız arıyordur dedim. Bu arada sanki kendi bir iğne aldı töbe yarabbim.

Ama hisselerim beni yanıltmıyorsa doğumdan sonra getirecek bişeyler ama valla getirmese daha hora geçicek. Bakalım ne günler bekliyor daha beni ...

aynen öyle
dinlenmesi gerekiyordu bide

dün şirketçe kahvaltıya gittik . ondan öncede kaynanamlar demişti pazar size gelcez . gelmeyin bizim daha önceden sözümüz var dediik. 3 te eve geldik zaten canım çıktı yoruldum , dedim eşime beni elleme yatacağım.

tabi bunu der demez aradılar. evdeyseniz geliyoruz diye sinir oldum. o yorgunlukla bir de ikram yaptık. sağolsun eşim yardım etti ama yatamadım bende. başka zaman çağırırız gelmezler, gelmeyin deriz zorla gelirler.

doğumdan sonra ne gibi bşiler getirecek gıı

Ne desin ben sakinleştiriyorum onuda, azcık hırçın benim kocam, hemen "benim çocuğum" diye kesip atıyor konuyu ama onlarda öyle heveslilerki üzmek, kırmak istemiyorum bi yandan da. az daha doğurmasam öleceklermiş torunsuzluktan 🙂
Amaan o telaşta gözüm şeker meker görmez herhalde, bu da bööle oldu artık...

güle güle kullan canım. Hangi marka aldın pompayı ? Haziran anaları pompası mı aldın bi de kaça aldın ben de bugün alacağım da artık. E-bebek bana uzak eğer heryerdeki fiyatsa teee oraya kadar gitmeyeyim

kız valla da tuzu muzu kestim ya
ağzıma sürmüyorum
tuzla alakalı değil bu durum bence..

aslında doğru söylüyosun bi arkadaşım vardı kız hamileliği boyunca devamlı tuza aşermişti ve devamlı tuzlu yiyordu ama biraz olsun kız şişmedi
bizdekide şans işte ya dikkat edersin başına gelir
ama benm artık burnumda hafif şişlik var ve dikkat etmeme rağmennnnnnnnnnnnn

ayy ayy
benimkiler de 2 haftada bir delleniyolar
size mantı yemeye gelecez
size kurufasulye yemeye gelecez..
size şunu yapmaya gelecez..
ben de öyle çağrılmadan gelmeye gıcık oluyorum ya, yorgun oluyorum halim olmuyo bşi oluyo..
ben uygun olunca çağırırım zaten.
ne zorla gelmeye çalışıyolar anlamıyorum
bide özel yemek yapıyoruz.
tamam gelince sağolsun yardım ediyo kaynanam ama yine de bana yorgunluk oluyo işte sürekli ayakta fln