Ne desin ben sakinleştiriyorum onuda, azcık hırçın benim kocam, hemen "benim çocuğum" diye kesip atıyor konuyu ama onlarda öyle heveslilerki üzmek, kırmak istemiyorum bi yandan da. az daha doğurmasam öleceklermiş torunsuzluktan 🙂
Amaan o telaşta gözüm şeker meker görmez herhalde, bu da bööle oldu artık...
evet o zaman boşver zaten çok çok da önemli bişi değil çok çirkin de değillermiş zaten.. bu arada bırak kocan öyle olsun biraz, benimki gibi onların ses çıkarmadan durursa daha çok tepene çıkıyorlar benimki de sakinlik abidesi ağzına etsinler, gıkı çıkmıyo
ayy ayy benimkiler de 2 haftada bir delleniyolar size mantı yemeye gelecez size kurufasulye yemeye gelecez.. size şunu yapmaya gelecez.. ben de öyle çağrılmadan gelmeye gıcık oluyorum ya, yorgun oluyorum halim olmuyo bşi oluyo.. ben uygun olunca çağırırım zaten. ne zorla gelmeye çalışıyolar anlamıyorum bide özel yemek yapıyoruz. tamam gelince sağolsun yardım ediyo kaynanam ama yine de bana yorgunluk oluyo işte sürekli ayakta fln
ayy ayy benimkiler de 2 haftada bir delleniyolar size mantı yemeye gelecez size kurufasulye yemeye gelecez.. size şunu yapmaya gelecez.. ben de öyle çağrılmadan gelmeye gıcık oluyorum ya, yorgun oluyorum halim olmuyo bşi oluyo.. ben uygun olunca çağırırım zaten. ne zorla gelmeye çalışıyolar anlamıyorum bide özel yemek yapıyoruz. tamam gelince sağolsun yardım ediyo kaynanam ama yine de bana yorgunluk oluyo işte sürekli ayakta fln
yok yemek falan yapmadım. ne bulduysa yedik ama zaten belim ağrıyor bir de oturmak zorunda kaldım.
sürekli gelmiyor bizimkiler 3-4 ayda bir gelirler ama dün gelmeyin dedikçe geldiler ona sinir oldum.
hah aynen ööle, sonra kötü sen olursun işte. Ne yapayım artık onca para dökmüş birşey demedim. birde ben aramızda bir sorun çıkmasından çok korkuyorum çünkü o zaman ziya çok zor durumda kalır ve çok üzülür. ben de ona hiç kıyamam.
Ya işte kimse üzülmeden halletmeye çalışıyoruz hep... Doğrusu da bu sanırım... Sen de çok istiyorsan kendi beğendiğin şekerden az miktarda yaptır... İkisini de dağıtırsın.. Çok içinde kaldıysa yani.. ben bu konuda şanslıyım Bizimkilerin hepsinin parasını da kayınvaldem verdi ama bana sordu hangisini beğendiysen onu alalım diye... Bide şu ezan hikayesi var... Bizde de patlar o konu yakında... Yücelinkiler bişi demezler de bizimkiler der, gene geriliriz... Aman banane kendi kendilerine gerilsinler. Ben artık kendimi de oğlumu da geremiyeceğim kimse için...
Ben iki aydir tatli bisey olarak sadece 2 tane az sekerli kurabiye ve 1 top dondurma ve 1 doktor 1 tane madlen cikolata verdi onu yedim... aglamak istiyorum