2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim imam nikahımız var.sizden kıdemliyiz. kaynanamlar koşa koşa hoca çağırmışlardı.
üzerimde straplez gelinlik, yüzümde bir ton makyaj kafamda tülbentle çok güzel olmuştum 🙂
benim annemlerde de öle adetler yok
biz hadi kaynanalar istiyo diye yaptıralım dedik
annemler imam nikahına gelmedi diye kaynanam küstü
kendi de gelmedi imam nikahına
bana da trip attı günlerce
sonra içinde kalmadı kustu bana
işte aileler birbirlerinin adetine ayak uydurmalıymış fln
ben de sinirden ağlamaya başladım
kocam susturmustu o zaman yeter üstüne gitme diye
deli mi ne
sanki millet mecbur

Kız senin kocanın İzmir şubesi de ben de heeee
ay dimi kız
benziyolardı zaten kukucanlar kukululardan da zaten

Bizde de öyle bi muhabbet olacaktı ama baştan tavrımızı koyduk. İstese istese benim babam isterdi büyük ihtimal.. Onunla da küstük zaten bişey isteyemedi..

vatoz canım odan çok güzelmiş güle güle kullan bende yerleştiriyim resmin çekip koyucam ay yerleştirmek için sabırsızlanıyorm ya kokusu ne kadar zamanda çıkar acaba cam kapıda açamadım dün felan hava çok kötü rüzgarlı toz doluyo ev mikrop giricek malum havadan diye

asneba pes yani
bölesine kusura bakmasın da götü yok kurumu çok derler
madem almayacaksın hiç konusma
alacaksan da herkesten önce geç sıraya al
gıcık olurum ben de öyle şeylere

bizim imam nikahımız var.sizden kıdemliyiz. kaynanamlar koşa koşa hoca çağırmışlardı.
üzerimde straplez gelinlik, yüzümde bir ton makyaj kafamda tülbentle çok güzel olmuştum 🙂
ay hıc sorma benmde var dugunden sonra makyajımı ojeelrımı cıkarmıslrdı töbe töbee sımdı dusnyrm nekdr sacma ztn formalıte bişey gibi buu nedn cıkardıysak işte oan dusunemyrz tepemde bı ton ınsan var ozel gunnde olan gelınlere nıkah kıyılamıyormuyduuu puhahah safım ben saff

benim kaynanada dün odayı görmeye geldi bide yemek hazırladm akşam onlara o yorgunlukla ay ben hamilelikte iyice sinir olmaya başladım onlara sanırım oğlumu onlar severken felan kıskanıcam çok ne yapıcam bilmiyorum