bizim imam nikahımız var.sizden kıdemliyiz. kaynanamlar koşa koşa hoca çağırmışlardı. üzerimde straplez gelinlik, yüzümde bir ton makyaj kafamda tülbentle çok güzel olmuştum 🙂
benim annemlerde de öle adetler yok biz hadi kaynanalar istiyo diye yaptıralım dedik annemler imam nikahına gelmedi diye kaynanam küstü kendi de gelmedi imam nikahına bana da trip attı günlerce sonra içinde kalmadı kustu bana işte aileler birbirlerinin adetine ayak uydurmalıymış fln ben de sinirden ağlamaya başladım kocam susturmustu o zaman yeter üstüne gitme diye deli mi ne sanki millet mecbur
Bizde de yoktur o adetler ama eşimin annesi önem verir ööle şeylere, bi de ilk imam nikahında olay çıkmıştı..
şimdide eşim tutturdu ben evime hoca sokmam diye, kardeşide dalga geçiyor hoca gelmişken sizin nikahıda kıyar diye. ben karışmadım, kendileri tartıştılar...
Bizde de öyle bi muhabbet olacaktı ama baştan tavrımızı koyduk. İstese istese benim babam isterdi büyük ihtimal.. Onunla da küstük zaten bişey isteyemedi..
vatoz canım odan çok güzelmiş güle güle kullan bende yerleştiriyim resmin çekip koyucam ay yerleştirmek için sabırsızlanıyorm ya kokusu ne kadar zamanda çıkar acaba cam kapıda açamadım dün felan hava çok kötü rüzgarlı toz doluyo ev mikrop giricek malum havadan diye
asneba pes yani bölesine kusura bakmasın da götü yok kurumu çok derler madem almayacaksın hiç konusma alacaksan da herkesten önce geç sıraya al gıcık olurum ben de öyle şeylere
bizim imam nikahımız var.sizden kıdemliyiz. kaynanamlar koşa koşa hoca çağırmışlardı. üzerimde straplez gelinlik, yüzümde bir ton makyaj kafamda tülbentle çok güzel olmuştum 🙂
ay hıc sorma benmde var dugunden sonra makyajımı ojeelrımı cıkarmıslrdı töbe töbee sımdı dusnyrm nekdr sacma ztn formalıte bişey gibi buu nedn cıkardıysak işte oan dusunemyrz tepemde bı ton ınsan var ozel gunnde olan gelınlere nıkah kıyılamıyormuyduuu puhahah safım ben saff
benim kaynanada dün odayı görmeye geldi bide yemek hazırladm akşam onlara o yorgunlukla ay ben hamilelikte iyice sinir olmaya başladım onlara sanırım oğlumu onlar severken felan kıskanıcam çok ne yapıcam bilmiyorum