Kizlar ya bu arada daha digerinin izleri gecmeden (cok kasimistim hep yara bere olmustu bacaklarim) bende yine alerji basladi. Cok sukur o ilk ciktigi kadar cok degil ama bu sefer elimde, boynumda ve bacagimda cikti yine. Dusun dusun deli oldum ne yedim diye sonra aklima geldi yumurtali ekmek yemistim dun, sanirim bu yumurta cidden bana gelmiyor hamilelikte.
valla benim de çocugumun bana karşı gelmesini istemem tabi ama en de haddimi bilirim belli bir yaştan sonra azarlamaya çalışmam hala çocuk gibi bide bunlar ikisi de üni. mezunu insanlar tamam harika çocuk yetiştirmişler aslında, kötü huyu sıfırdır nerdeyse ama bu kadarı da fazla yani
Canım seninkilerin sorunu tek çocuk anne-babası olmaları ve eşininde tek çocuk mantalitesinde büyümesi. Aynı sorun bendede var benim annem hala çocukmuşum gibi acayip karışır bana üstelik sinirlenincede ağzıma mıçar resmen hiç evlimiş barklımış kocası varmış dinlemez ve bende gık diyemem maalesef. Haklıyken bile susarım sonradan annemin jetonu düşer ama hep alttan alan taraf ben oluyorum eşimde sinir oluyor haliyle ama ne yapayım aksi durumdada annem çok üzülüyor ancak eşim yokken anneme karşılık veriyorum ama ondada uslubuma çok dikkat ederek yoksa acayip alınıyor tartıştığımız konuyu halletmiş olsak bile alınganlık hali günlerce devam ediyor
Biz geçen sene evi komple tadilata soktuk dört duvar kaldı sadece. 2 apartman yanda oturmalarına karşın bi işin ucundan tutmadılar ama lafa geldi mi çok. yok efendim incelemeye kalksan bi sürü hata bulurmuşsun yok adamlar inat işte bildiklerini okuyorlarmış falan bi sürü yorum. Eeee be manyak adam bizim bi tarafımız patladı hem iş hem tadilatı bi arada yürüteceğiz diye. Gelip te dursaydın da adamların başında yaptırtsaydın. yaptırmaya göt yok konuşmaya gelince çok.
ben de raporumu oraya yazdıracağım da randevu falan alayım yine de di mi? Bi de olmaz adam yerinde bi de acaba girişte katkıpayı ödemem gerekir mi ki yine de sadece rapor yazdırmak için?
cnm randevu alıyrsn ztn bide 17+12 tl oduyorsun ssk lıysn yanı ben öle verdım ama benm muayenede vardı sadece rapor ısını bılmıyorm istersen randevu ıcın ararken sor
babalar pek fikirlerini belli etmiyor hatta karışmıyorlar bile. ağır abi onlar 🙂
ayy annemde benim bebekliğim için neler diyor boşver bee. benimde doğduğumda hiç resmim yok. bir keresinde kızıyordum niye çektirmediniz diye. annemde diyo o çirkinliğini çekip hatıra diye saklayacak mıydık nasıl birşeye benziyorsam kadın unutamamış hala.
yok kıslar valla şaka yapmadı öledir benim babam maalesef bunu dedi us kagıdını eline verdi annemin aynen tv izlemeye devm etti.. annem de al bak torununa diye böle bi şevkle götürmüştü resmi yazık o da bişi diyemedi kadın kaldı öle ben de bozuldum annem üzülmesin die bişi demedim. ay hiç insan öyle dermi kendi kzına ya
Canım seninkilerin sorunu tek çocuk anne-babası olmaları ve eşininde tek çocuk mantalitesinde büyümesi. Aynı sorun bendede var benim annem hala çocukmuşum gibi acayip karışır bana üstelik sinirlenincede ağzıma mıçar resmen hiç evlimiş barklımış kocası varmış dinlemez ve bende gık diyemem maalesef. Haklıyken bile susarım sonradan annemin jetonu düşer ama hep alttan alan taraf ben oluyorum eşimde sinir oluyor haliyle ama ne yapayım aksi durumdada annem çok üzülüyor ancak eşim yokken anneme karşılık veriyorum ama ondada uslubuma çok dikkat ederek yoksa acayip alınıyor tartıştığımız konuyu halletmiş olsak bile alınganlık hali günlerce devam ediyor
ahaa işte szin de memleket izmir :zuha: valla ben hiç öyle susamam ya kendi aileme bile ben evlenmeden önce bile kendime kolay kolay laf ettirtmezdim o nedenle çok ters geliyor.. ama dediğin gibi tek çocukla fln da alakalı bir şey olabilir
Vatoz laf araya karıştı canım.Oğluşunun odası çok güzel.Sağlıkla mutlulukla büyüsün içinde inş. Çok beğendim ben.Durdun durdun ama gönlüne göre buldun canım maşallah....