hay allah ikinize de koptum yaaa oysa ki valla da çok sinirliyim işyerinde şu uyarı yazdıgım kızı gırtlaklayacam birazdan yarın 3. sayfa haberlerinde çıkabilirim haberiniz ola ama çok güldüm yaaa
amin canım kızımla kurabiye yapcam kısmetse mınık ellerıyle yardım etcek annesıne, off çok özluyorum kucagıma almak için delırıyorum ama tırsıyorum da :🙂))
dun gece iz tv de adana yemeklerı belgeseli vardı ızleyen oldu mu bılmıyorum ama fena canım çektı kebablar salatalar mezeler dumanlar resmen acı çektım evde
hay allah ikinize de koptum yaaa oysa ki valla da çok sinirliyim işyerinde şu uyarı yazdıgım kızı gırtlaklayacam birazdan yarın 3. sayfa haberlerinde çıkabilirim haberiniz ola ama çok güldüm yaaa
İhi ihi ihi 😀
Melekler ben kaçayım yahu kanıma girmeyin😀
Ben daha öğrenciyim okulum bitsin bırakcam saten korunmayı ama en azından o vakte kadar bi ideal kiloma ulaşayım da hamiş olunca rahat rahat kilo alabileyim
Öptüm sizi tekrardan hadi bakalım haziranda bi sürü meleğin teyzesi olcam çok mutluyum.
Hoşçakalınnnn güle güle
amin canım kızımla kurabiye yapcam kısmetse mınık ellerıyle yardım etcek annesıne, off çok özluyorum kucagıma almak için delırıyorum ama tırsıyorum da :🙂))
dun gece iz tv de adana yemeklerı belgeseli vardı ızleyen oldu mu bılmıyorum ama fena canım çektı kebablar salatalar mezeler dumanlar resmen acı çektım evde
İhi ihi ihi 😀 Melekler ben kaçayım yahu kanıma girmeyin😀 Ben daha öğrenciyim okulum bitsin bırakcam saten korunmayı ama en azından o vakte kadar bi ideal kiloma ulaşayım da hamiş olunca rahat rahat kilo alabileyim Öptüm sizi tekrardan hadi bakalım haziranda bi sürü meleğin teyzesi olcam çok mutluyum. Hoşçakalınnnn güle güle
İzlemedim ama inan bir adanalı olarak hasretini çekiyorum hele hele halka tatlı ve baklavanın ve şöle güzel bir mangalın 🙂 içli köfte ve Vs.Vs.Vs. Bir oğlum gelsin hepsinden yicem 🙂
İhi ihi ihi 😀 Melekler ben kaçayım yahu kanıma girmeyin😀 Ben daha öğrenciyim okulum bitsin bırakcam saten korunmayı ama en azından o vakte kadar bi ideal kiloma ulaşayım da hamiş olunca rahat rahat kilo alabileyim Öptüm sizi tekrardan hadi bakalım haziranda bi sürü meleğin teyzesi olcam çok mutluyum. Hoşçakalınnnn gülegüle