2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

He bacım izle sen öyle şeyleri sonra bize burda ambargo koy... Bu ne yaman çelişki

Gülkurusu mutfağın çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın ohh negüzel bütün işler bitmiş sıra kuzucuğunun gelmesine kalmış oda hayırlısıyla vaktiyle gelsin inşallah. Benim daha evim boyanacak odalar değişicek bebeğin odası gelicek herşey yıkanıcak ütülenecek çok iş var çok. Boya henüz yapılmadığı içinde temizlikte kaldı öyle ev berbat durumda🙁

ne oldu senin o iş cidden??
bak olmadı git meloş gibi müdürle konuş
kıs var ya ya ben onu atacam ya da ben kovulacam
gurur meselesi yaptım
gitmiş üstlerden birilerine bahsetmiş durumdan mal
onlar da İK yı arayıp durum nedir die sormuslar
İK sinrlenip ortada terbiyesizce bir durum var dışarıyla paylaşamayız demiş
çok da sinirlenmiş,
ik daki kız da hastane sahibinin yeğeni
yukarıya bahsedecem bu durumdan, çok sinirlendim dedi.
içerdeki çalışanlar şahit değil mi bu duruma dedi,
şahit dedim bende.
şuna bak ya hem suçlu hem güçlü bide gidip şikayet ediyo
valla canına okicam

KIZ NIYE İZLİYOSUN O PROGRAMLARI CANINA YAZIK YA....İYİ CESARET EDIYON İZLEMEK İÇİN....

İzlemedim ama inan bir adanalı olarak hasretini çekiyorum hele hele halka tatlı ve baklavanın ve şöle güzel bir mangalın 🙂 içli köfte ve Vs.Vs.Vs. Bir oğlum gelsin hepsinden yicem 🙂

He bacım izle sen öyle şeyleri sonra bize burda ambargo koy... Bu ne yaman çelişki

ne ambargo koycam kız, acı çekıom ama yapcagımdan da gerı kalmıom bi görsenız kızlar böyle adananın yagını ekmege emdırıp emdırıp yiyolardı durumlerın arasına adana sogan doldurup yıyoolardııı

Hoşçakal canım...

sagol canım, daha fazla geçe kalmamanı tavsıye ederım canım gerçekten çok zorlanıyor ınsan gunlerce ayaklarım şiş dolaştım zonkladı resmen heryerım bide egılememek falan çok kotu bişey biranönce su gıbı bıter senın kı de inşaallah

durumla ilgili tutanak tutmadınız mı canım siz. Hani şu şu sebeplerden ötürü uyarı almış bulunmaktasınız tekrarı durumunda iş akdiniz feshedilecektir falan şeklinde. Savunma yazmış demiştin sanırım ama durumun şahitlerle tutanağa geçirilmesi durumunda siz haklı olursunuz. Bir de tabii iş akdinizin maddeleri de önemli

arceya olayı burdamı anlatmıştın özeldenmi anlatmıştın.hiç bişey anlamadım ama sınırını bozma canım sakın ya.boşver

alla alla valla hiç korkusu da yok. itiraf et kıza iftira attın demi senden zayıf diye

ayy yavrum canın nasıl çektiyse ne güzel anlatıyorsun. gözümde canlandı resmen🙂

ben tutanak tuttum canım
hastalarla görüşürken mute a alıp hakaret ediyor yazdım.
bu da savunmasına ben asla öyle şeyler yapmam stresimi iş dışında bırakarak gelirim gibi yalan yanlış şeyler yazmış.
o nedenle İK düşünüyordu bu savunmaya nası uyarı vericez die.
ama şahitler var odada diğer çalışanlar var.
hatta sonrasında ben bu hatunu işten cıkarmak istiyorum, yalan savunma yazdıgı için fln çıkaramaz mıyım acep?