amin canım kızımla kurabiye yapcam kısmetse mınık ellerıyle yardım etcek annesıne, off çok özluyorum kucagıma almak için delırıyorum ama tırsıyorum da :🙂))
dun gece iz tv de adana yemeklerı belgeseli vardı ızleyen oldu mu bılmıyorum ama fena canım çektı kebablar salatalar mezeler dumanlar resmen acı çektım evde
kıs var ya ya ben onu atacam ya da ben kovulacamne oldu senin o iş cidden??
bak olmadı git meloş gibi müdürle konuş
KIZ NIYE İZLİYOSUN O PROGRAMLARI CANINA YAZIK YA....İYİ CESARET EDIYON İZLEMEK İÇİN....
İzlemedim ama inan bir adanalı olarak hasretini çekiyorum hele hele halka tatlı ve baklavanın ve şöle güzel bir mangalın 🙂 içli köfte ve Vs.Vs.Vs. Bir oğlum gelsin hepsinden yicem 🙂
He bacım izle sen öyle şeyleri sonra bize burda ambargo koy... Bu ne yaman çelişki
İhi ihi ihi 😀
Melekler ben kaçayım yahu kanıma girmeyin😀
Ben daha öğrenciyim okulum bitsin bırakcam saten korunmayı ama en azından o vakte kadar bi ideal kiloma ulaşayım da hamiş olunca rahat rahat kilo alabileyim
Öptüm sizi tekrardan hadi bakalım haziranda bi sürü meleğin teyzesi olcam çok mutluyum.
Hoşçakalınnnn güle güle
Gülkurusu mutfağın çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın ohh negüzel bütün işler bitmiş sıra kuzucuğunun gelmesine kalmış oda hayırlısıyla vaktiyle gelsin inşallah. Benim daha evim boyanacak odalar değişicek bebeğin odası gelicek herşey yıkanıcak ütülenecek çok iş var çok. Boya henüz yapılmadığı içinde temizlikte kaldı öyle ev berbat durumda🙁
kıs var ya ya ben onu atacam ya da ben kovulacam
gurur meselesi yaptım
gitmiş üstlerden birilerine bahsetmiş durumdan mal
onlar da İK yı arayıp durum nedir die sormuslar
İK sinrlenip ortada terbiyesizce bir durum var dışarıyla paylaşamayız demiş
çok da sinirlenmiş,
ik daki kız da hastane sahibinin yeğeni
yukarıya bahsedecem bu durumdan, çok sinirlendim dedi.
içerdeki çalışanlar şahit değil mi bu duruma dedi,
şahit dedim bende.
şuna bak ya hem suçlu hem güçlü bide gidip şikayet ediyo
valla canına okicam
arceya olayı burdamı anlatmıştın özeldenmi anlatmıştın.hiç bişey anlamadım ama sınırını bozma canım sakın ya.boşverkıs var ya ya ben onu atacam ya da ben kovulacam
gurur meselesi yaptım
onlar da ik yı arayıp durum nedir die sormuslar
ik sinrlenip ortada terbiyesizce bir durum var dışarıyla paylaşamayız demiş
çok da sinirlenmiş,
ik daki kız da hastane sahibinin yeğeni :laie_23:
şahit dedim bende.
valla canına okicam
kıs var ya ya ben onu atacam ya da ben kovulacam
gurur meselesi yaptım
onlar da İK yı arayıp durum nedir die sormuslar
İK sinrlenip ortada terbiyesizce bir durum var dışarıyla paylaşamayız demiş
çok da sinirlenmiş,
ik daki kız da hastane sahibinin yeğeni
şahit dedim bende.
valla canına okicam
ne ambargo koycam kız, acı çekıom ama yapcagımdan da gerı kalmıom bi görsenız kızlar böyle adananın yagını ekmege emdırıp emdırıp yiyolardı durumlerın arasına adana sogan doldurup yıyoolardııı
ben tutanak tuttum canımdurumla ilgili tutanak tutmadınız mı canım siz. Hani şu şu sebeplerden ötürü uyarı almış bulunmaktasınız tekrarı durumunda iş akdiniz feshedilecektir falan şeklinde. Savunma yazmış demiştin sanırım ama durumun şahitlerle tutanağa geçirilmesi durumunda siz haklı olursunuz. Bir de tabii iş akdinizin maddeleri de önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?