ne ambargo koycam kız, acı çekıom ama yapcagımdan da gerı kalmıom bi görsenız kızlar böyle adananın yagını ekmege emdırıp emdırıp yiyolardı durumlerın arasına adana sogan doldurup yıyoolardııı
ben tutanak tuttum canım hastalarla görüşürken mute a alıp hakaret ediyor yazdım. bu da savunmasına ben asla öyle şeyler yapmam stresimi iş dışında bırakarak gelirim gibi yalan yanlış şeyler yazmış. o nedenle İK düşünüyordu bu savunmaya nası uyarı vericez die. ama şahitler var odada diğer çalışanlar var. hatta sonrasında ben bu hatunu işten cıkarmak istiyorum, yalan savunma yazdıgı için fln çıkaramaz mıyım acep?
Sende şahitlere imzalatıp bi tutanak falan yazarsın.. yalan ifade yazmış diye.. Atabilinmen lazım bu durum da bence ama sözleşme maddeleriniz önemli tabi..
ozaman boşver kızı ısten cıkartmaa gozunun onnde sısko bırı olsun hem ıcten ıce dalga gecrsn hemde kendını zayıf hıssedrsnnn hamişhamişşşş taklma öle uyuslara kızzz
ozaman boşver kızı ısten cıkartmaa gozunun onnde sısko bırı olsun hem ıcten ıce dalga gecrsn hemde kendını zayıf hıssedrsnnn hamişhamişşşş taklma öle uyuslara kızzz
Sende şahitlere imzalatıp bi tutanak falan yazarsın.. yalan ifade yazmış diye.. Atabilinmen lazım bu durum da bence ama sözleşme maddeleriniz önemli tabi..
evet bakalım ik da konusur hastanenin avukatı ile zaten.. te allam işten cıkarayak nelerle uğraşıyorum ne zannediyo bunlar kendilerini anlamıyorum ama bizim üst yönetim çok sinirlenecek bu duruma olayın baskalarına anlatılmasına falan
Kızlar vaya şu an çok sinirliyim alıp çantamı gidicem şirketten yada kalıp finans direktörünü öldürecem. Acayip kafam attı cuma akşamı 9 a kadar çalışıp sanki muhasebe elemanıymısım gibi faturaları takip ettim bir tane faturayı geldi zannediyodum gelmemiş ve o farketmedi yine bugün ben farkettim bana gelmiş deli gibi bağırıyor işimi ciddiye almıyomuşum diye bende verdim cevabı nebiçim konuşuyosunuz diye şirketin ortasında girdik birbirimize. Şeytan diyor git al vizite kağıdını bügün yarın başlat raporunu hiçbir iş devretmeden otursunlar şapa ama hesapladım sonra önümüzdeki pazartesi çıksam 15 ğustosta bitecek izinim bebek en fazla 3 aylık olacak okadarcık şeyi nasıl bırakıp döneyim bunlar bana böyle davranırsam kalan izinlerimi ve süt iznimide kullandırmazlar ya sabır çekip oturdum ama sinirimden ağlamamak için zor tutuyorum kendimi şuanda
evet bakalım ik da konusur hastanenin avukatı ile zaten.. te allam işten cıkarayak nelerle uğraşıyorum ne zannediyo bunlar kendilerini anlamıyorum ama bizim üst yönetim çok sinirlenecek bu duruma olayın baskalarına anlatılmasına falan