2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yalan savunma yazdı diye işten atamazsınız. Yani atarsınız atmaya da dava falan açarsa kaybedersiniz. En güzeli avukatla konuşsun ik çünkü bu tarz durumlarda dediğim gibi sözleşme maddeleri de önem kazanıyor. Ona göre bi kulp bulurlar

selam kızlar bugün evdeyim arkadasım geldi daha doğrusu elticiklerden biri kahvaltıya demin gitti ancak bakabildim ne var ne yok?varmı bi vukuat ekşın mekşın 🙂)

sakin ol canım.. Hemen yakma gemileri.. Bi dur, sonrasını da düşün.. Düşünmüşsün zaten sen de... karnına götür elini, sev bi bebişini... Sakinleşirsin hemen..

temam yiurum sağol
şurda 4 hafta zamanım kaldı bakalım nası halledecem şu işleri

cnm ya boşver stres yapmaa uyuslar işte anlayısszlar bende cuma gunu burdakı uyus yuzunden izne ayrılcktm nerdeyse konuda sadece unutlan kuflenen lımonnn dusun işimle alakalı mevzu bile deıll ama yınedeee sabrettım sukur kı haftasonunaa denk geldı snde sık dişini cnm bnmmm 🙁 sanırım hepımız buaralr sorun yasyrz işyerımzdeee bence bizi kıskanyorlar=)

manyak mı ne alla alla kendi işini kendi yapsaymış o zaman. Üzme canım kendini. Nolcak ki ayrıca beyannameyi mi göndermişler sanki

cnm sabır sabır bak çok az kaldı öfkeyle kalkıp zararla oturma bak kendin diyorsun o kadarcık şeyi nsl bırakıp döneyim diye azcık sabırrrr

unutulan ve küflenen limon mu

ay senin işyerini acayip merak ediyorum vatoz heee
Hatta geçenlerde hiltonun oralarda bi mükellefteydim sizin işyeri de oralarda di mi? Dedim ay bilseydim de bi uğrasaydım şu çocuğu bi görseydim diye :meri: