kıs var ya ya ben onu atacam ya da ben kovulacam gurur meselesi yaptım gitmiş üstlerden birilerine bahsetmiş durumdan mal onlar da İK yı arayıp durum nedir die sormuslar İK sinrlenip ortada terbiyesizce bir durum var dışarıyla paylaşamayız demiş çok da sinirlenmiş, ik daki kız da hastane sahibinin yeğeni yukarıya bahsedecem bu durumdan, çok sinirlendim dedi. içerdeki çalışanlar şahit değil mi bu duruma dedi, şahit dedim bende. şuna bak ya hem suçlu hem güçlü bide gidip şikayet ediyo valla canına okicam
lovefun bende ondan şüphelendim.o manyak kesın ondan dellenmiştir dedim.ba-bs için erken ama kdv beyannamesidir dedim.Zeynepcim takma boşver ya.işhayatı boyle ınsanlarla dolu neyazıkki:küstüm:
nan bana sorumlum uyarı yazcak ben yalan savunma yazcam bide üstüne ona buna şikayet edecem. bunlar nelerine güveniyo anlamıyorum ama uğraşacam bununla ben dur daha dur
Kızlar vaya şu an çok sinirliyim alıp çantamı gidicem şirketten yada kalıp finans direktörünü öldürecem. Acayip kafam attı cuma akşamı 9 a kadar çalışıp sanki muhasebe elemanıymısım gibi faturaları takip ettim bir tane faturayı geldi zannediyodum gelmemiş ve o farketmedi yine bugün ben farkettim bana gelmiş deli gibi bağırıyor işimi ciddiye almıyomuşum diye bende verdim cevabı nebiçim konuşuyosunuz diye şirketin ortasında girdik birbirimize. Şeytan diyor git al vizite kağıdını bügün yarın başlat raporunu hiçbir iş devretmeden otursunlar şapa ama hesapladım sonra önümüzdeki pazartesi çıksam 15 ğustosta bitecek izinim bebek en fazla 3 aylık olacak okadarcık şeyi nasıl bırakıp döneyim bunlar bana böyle davranırsam kalan izinlerimi ve süt iznimide kullandırmazlar ya sabır çekip oturdum ama sinirimden ağlamamak için zor tutuyorum kendimi şuanda
deli mi ne senin işin mi fatura takip etmek.hem milletin işini yaparsın bir de senin işinmiş gibi azarı da sen işitirsin.boşver ya ona kızdın diye kendini ateşe atma. salak insanlar kendilerini bir halt zannediyorlar bazen
ay senin işyerini acayip merak ediyorum vatoz heee
Hatta geçenlerde hiltonun oralarda bi mükellefteydim sizin işyeri de oralarda di mi? Dedim ay bilseydim de bi uğrasaydım şu çocuğu bi görseydim diye :meri:
Yok salak beyannameyi zaten son gün verecek hiç erken vermezki hıyar amaç bizim iki ayağımızı bir pabuça sokmak ben bildirmişim gelecek faturaları gerisi beni ilgilendirmez normalde ama bizim ajansta tek tek biz düşüyoruz faturanın peşine sonra mesaiye biz kalıyoruz bu yüzden bunlar 18:00 çıkıyorlar. Adam kendini normal bir şirkette finançı zannediyor medyada işler hep songün halledilir zaten kanal salağı (ismini vermeyeyim şu ezelin oynadığı kanal) bana keseceği faturayı reklam verene kesmiş salak reklamverende faturayı almış söylemiyor kaçgündür bunu bana kesmişler diye üstelik izmirde firma 3 günde yolluyolar salaklar bi faturayı yine ben araya girmesem yetişmezdi beyanname gününe ben aldırdım faturayı da yarın gelicek düzeltilecek.Neymiş mart vergi ayıymış geç kalamazmış ulan perşembe verecen bugün daha pazartesi ne farkediyosa ben niye cuma söylememişim sanki cuma saat 6 da haberi olsa bişey değişicekti. ayy sizinde kafanızı şiirdim ama çok moralim bozuldu doğumdan sonra işe dönmeyecek olsam bir dakka durmazdım şu anda burda paranın gözü körolsun
nan bana sorumlum uyarı yazcak ben yalan savunma yazcam bide üstüne ona buna şikayet edecem. bunlar nelerine güveniyo anlamıyorum ama uğraşacam bununla ben dur daha dur