Kızlar hepinizden alıntı yapamadım tek tek.
Sağolun bende öfkeyle kalkmamaya çalışıyorum hem GMY ile konuştum geçen hafta maaşımı bana düzenli verin 4 ay bende devletten aldığımı size toplu vereyim ödemelerim var çok zorlanırım dedim oda tamam bide finansla konuşayım sorun olmaz herhalde dedi ama GMY isveçte daha finansla konuşmadı şimdi ben kıllık yaparsam oda benden intikam alır diye susmak zorundayim zaten
Kizlar bu aralar ben de herkese killanir oldum...bir de sinirlendigimde hemen gozlerim falan doluyo..kendi kendime uyuz oluyorum, boyle zayif biri gibi hemen sulugozluk yapiyorum diye...sanirim milletin de hosuna gidiyor, tatmin oluyorlar oyle, normalde cunku catir catir alirlar cevabi...ama izinden sonra gorucekler muhtesem donusumu
Simdi hic bir dangalak ne beni ne de kizimi uzemeezzz..
Kizlar bu aralar ben de herkese killanir oldum...bir de sinirlendigimde hemen gozlerim falan doluyo..kendi kendime uyuz oluyorum, boyle zayif biri gibi hemen sulugozluk yapiyorum diye...sanirim milletin de hosuna gidiyor, tatmin oluyorlar oyle, normalde cunku catir catir alirlar cevabi...ama izinden sonra gorucekler muhtesem donusumu
Simdi hic bir dangalak ne beni ne de kizimi uzemeezzz..
bende yeterince uyuz oluyorum insanlara özellikle yanımdaki mimar bayana
bir halt ettiği yok bir de başımda vır vır konuşur bütün konsantremi bozar. birşeyi anlatırsın 40 kere anlamaz , habire yanlış yorum yapar. ama gel gör ki şefim pozisyonunda, sus 2 dk da diyemiyorum
az kaldı kızlar sıkın dişlerinizi sallayın herşeyi.benımde acayıp sınır olduğum durumlar var ama elden bişey gelmiyo.iş hayatına gelınce bende aksine daha cazgır bişey oldum.sinirim kaldırmıyo valla anında cevap verıyorum ama hamılelığimin başında bende ağlamıştım iş için işyerinde ama ilk defa yaptım hayatımda bende şaşırmıştım.3aylıkmıydı neydı bebiş.patronum dedı senınki kesin hamılelıkten hırsını çıkartamadın karşı taraftan ondan ağlıyon ağlama dedi🙂acayip anlaşıylı saolsun.ama şimdi esip gürlüyom valla.geçen yine iş kakalıcak bırını masamdan kovmaktan beter ettim.kuyruğunu sıkıştıra sıkıştıra kalktı.şakayla ismimi yanlış telafuz etti.o nasıl söyleyiş tarzı dıye dalga gectım.konuşmaya başladı salak onumde işler varken.ben dedım bekle çok önemli bi yazı yazıyom.halbuki size yazıyodum o sıra🙂Ve bence ondan çok daha önemli size cevap yazmam🙂benımde sınırlerım yıpranmış durumda anlıcanız.yani sallamamak gerekli....
az kaldı kızlar sıkın dişlerinizi sallayın herşeyi.benımde acayıp sınır olduğum durumlar var ama elden bişey gelmiyo.iş hayatına gelınce bende aksine daha cazgır bişey oldum.sinirim kaldırmıyo valla anında cevap verıyorum ama hamılelığimin başında bende ağlamıştım iş için işyerinde ama ilk defa yaptım hayatımda bende şaşırmıştım.3aylıkmıydı neydı bebiş.patronum dedı senınki kesin hamılelıkten hırsını çıkartamadın karşı taraftan ondan ağlıyon ağlama dedi🙂acayip anlaşıylı saolsun.ama şimdi esip gürlüyom valla.geçen yine iş kakalıcak bırını masamdan kovmaktan beter ettim.kuyruğunu sıkıştıra sıkıştıra kalktı.şakayla ismimi yanlış telafuz etti.o nasıl söyleyiş tarzı dıye dalga gectım.konuşmaya başladı salak onumde işler varken.ben dedım bekle çok önemli bi yazı yazıyom.halbuki size yazıyodum o sıra🙂Ve bence ondan çok daha önemli size cevap yazmam🙂benımde sınırlerım yıpranmış durumda anlıcanız.yani sallamamak gerekli....
ben artık cevap vermiyorum ama gene de anlayıp susmuyor sağolsun. bugün patronun yurtdışındaki fuara gitmesi gerek. bu lanet yanardağ patlayınca uçak seferleri iptal oldu. harıl harıl herkes boş uçak arıyor. bizim hanım da diyor hata yapıldı. biletin parası verilseydi iptal olmazdı.hey allam
biletle alakası yok seferler iptal diyorum 5 dk sonra gene aynı teyp çalmaya başlıyor. deli etti beni kalkıp gittim masamdan.bir insan 5 kere aynı şeyi söyler mi yaaa. kafası da hiç basmıyor