ben gülkurusunu dediği elma çayından aldım haftasonu pazar günü içtim ama bişey olmaz dimi korktum çünkü çayı içtikten sonra bebek aşağıyı iyice tekmelemeye başladı o gece uyuyamadım doğru dürüst erken doğum felan yaptımasın o çay bi daha da cesaret edemedm içmeye
ALLAH tependen bakmaya emi, bebekler elmayı çok sever, hop hop oynarlarlar elmalı bırşey yıyınce. sevınmış garıbım. ama yıne de doktoruna sor canım, benım doktorum ödemı olan butun hastalarına önerıyor ama yıne de sen bılırsın.
Gülkurusu tadilatçılar kraliçesi olduk he biz ikimiz. Benim de bi duvarın alçısı ve boyası kaldı ama cinnet yani iş yaptırmak insanlara. Dün eşime dedim valla ver ben bi kayayım adamlara artık gelceklerse gelsinler diye o da dur bakalım dedi. Ben de feci kayacak birilerini arıyorum bu aralar ...
Bizim oğlanın lakabı... Hala ismi yok ya.. Daha ilk hamile kaldığımı öğrendiğimizde kız olursa Düriye, erkek olursa Zühtü demişti babası.. Öyle kaldı.. Hatta face de öyle etiketli... 😛iha:
he şuan içiyorum mesela, çok ıyı gelıor gunde 1 tane ıçın ve tuzu tamamen kesın kızlar, bır de ayaklarınızı aşagı sarkıtmayın, yada sarkıtmamaya çalışın çok ıyı gelıyor