hee dohturu sölemiş sanırım.. bide 3 hafta çalışma zorunlulugu da saçma diyelim ki 32+3 de çalışabilir raporu aldın 35+1 de gidip çalışamaz raporu alamıyomussun, yine 35+3 de, tam 3 hafta sonra gitmen gerekiyomuş. dedim kardeşim ya çalışamazsam ağrım olsa ne olacak yok çalışacakmışım olur mu öle şey nan
biri bu doktorları durdursun
bana da sordu doktorum çalışacak mısın diye. evet dedim o zaman gel 26 nisanda çalışabilir raporunu vereyim dedi.
tabi çok detaylı konuşmadık ama bilgenin olayı da saçma biraz. dediğin gibi hasta olsan zorla çalışacak mısın??
hee dohturu sölemiş sanırım.. bide 3 hafta çalışma zorunlulugu da saçma diyelim ki 32+3 de çalışabilir raporu aldın 35+1 de gidip çalışamaz raporu alamıyomussun, yine 35+3 de, tam 3 hafta sonra gitmen gerekiyomuş. dedim kardeşim ya çalışamazsam ağrım olsa ne olacak yok çalışacakmışım olur mu öle şey nan
ya cnm olurmu öle sey aslnda banada direk 32 den 37 ye kdr dıye rapor verdi bende şaşırdım ilk basta ama calısamaz halde olursan gıdıp degıstırebılyrmussnn sanırım hem calısamazsak nasıl gıtcez vıncle ıse getrsn gotrsnler ozmn🙁
ben de öyle sanıyodum da bilgeyle konusuyoduk şimdi 32+1 de aldın raporu 3 hafta çalışma zorunlulugu varmış yine gidip 35+1 de alman gerekiyormuş, diyelim ki 35. haftada cıkacaksan.
bide 8 hafta öncesi olayı var ya istediğin zaman alamıyomussun didi
3 hafta çalışma zorunluluğuda nerden çıktı bea ben 32+3 de aldım raporu gerçi rapor veren doktorda sen artık çalışmama raporu alman gerekiyor bu göbekle nasıl çalışıcan dedi ama ben ısrar edince verdi. Ayrıca 37 . haftaya kadar çalışabilir yazıyor diye sakın bekleme kendini kötü hissettiğin zaman gel raporu kapatıp işgörmezlik raporunu vereyim dedi gün zorunluluğu söylemedi. İstersem 10 gün sonra istersem 20 gün sonra kapatabilirmişim raporu. Zaten raporda doğumuna şukadar gün vardır yazmıyorki doğuma 8 - 10 hafta kalmıştır yazıyor.
archii ben hamileliğimin başında senin doktora gitsem herhalde beni nazi kampına sokup 20 kilo zayıflatırdı doğuma kadar yada muaynehaneden direk kocardı. benim doktorunda umru değil banane senin kilondan metobolik bebeğe zarar vercek bir hastalığın olmadığı ve bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece ben senin kilonla ilgilenmem dedi adam beni tartmıyor bile
Ben doktora ilk gittigimde 64 tum, 60.5 la hamile kaldim, doktor ucuncu ayda cok kilo aliyosun demeye basladi, diyete soktu, seker cikabilir diye. Seker cikti daha sıkı diyet verdi, simdi 67.5 kiloyum..ama aylardir doya doya yemek yemedim..O yuzden sagliginiz elveriyoken yiyin kizlar takmayin kilo falan
Yok canım 3 hafta diye bişey ben direk ssk hastanesinden aldım raporu zaten ordaki doktor bu konuyu gayet iyi biliyor istediğin gün gel kapatalım çalışabilir raporunu işgörmez raporu hazırlayalım diye sıkı sıkı tembihledi
biri bu doktorları durdursun bana da sordu doktorum çalışacak mısın diye. evet dedim o zaman gel 26 nisanda çalışabilir raporunu vereyim dedi. tabi çok detaylı konuşmadık ama bilgenin olayı da saçma biraz. dediğin gibi hasta olsan zorla çalışacak mısın??
ya cnm olurmu öle sey aslnda banada direk 32 den 37 ye kdr dıye rapor verdi bende şaşırdım ilk basta ama calısamaz halde olursan gıdıp degıstırebılyrmussnn sanırım hem calısamazsak nasıl gıtcez vıncle ıse getrsn gotrsnler ozmn🙁
3 hafta çalışma zorunluluğuda nerden çıktı bea ben 32+3 de aldım raporu gerçi rapor veren doktorda sen artık çalışmama raporu alman gerekiyor bu göbekle nasıl çalışıcan dedi ama ben ısrar edince verdi. Ayrıca 37 . haftaya kadar çalışabilir yazıyor diye sakın bekleme kendini kötü hissettiğin zaman gel raporu kapatıp işgörmezlik raporunu vereyim dedi gün zorunluluğu söylemedi. İstersem 10 gün sonra istersem 20 gün sonra kapatabilirmişim raporu. Zaten raporda doğumuna şukadar gün vardır yazmıyorki doğuma 8 - 10 hafta kalmıştır yazıyor.
heh bence de bilgeyi kandırmışlar ah.. benim dr. da 32 haftalık raporu aldıktan sonra 35 ya da 36 ya kadar çalışabilir yazarım dedi. sonra kötü hissettiğin zaman gelirsin yollarız evine dedi.
geldim raporumu aldım kızlar
arceyanında bahsettiği gibi
özel hastaneye gittim ssk anlaşmalı
32+2 de gittim 35+2 de gelebilirsin dedi ondan önce olmuyormuş
dae de yanımdaydı 3 hafta çalışma zorunluluğu varmış bunu da dr dedi
kendi drumla konuşmadım gidince sorucam zaten..
Yok canım 3 hafta diye bişey ben direk ssk hastanesinden aldım raporu zaten ordaki doktor bu konuyu gayet iyi biliyor istediğin gün gel kapatalım çalışabilir raporunu işgörmez raporu hazırlayalım diye sıkı sıkı tembihledi