valla ister inanın ister inanmayın bana adamın dediği bu valla....
zaten çok srogulamadım 35 de ayrılmayı planladığım için benim için
sorun yok ondan öncesinde sancılanıp doğurursam zaten direk rapor gitmiş oluyo yani
sorun yok ondan öncesinde sancılanıp doğurursam zaten direk rapor gitmiş oluyo yani
yok şey de saçma sancılandım diyelim ayağa kalkmam tehlikeli yine de işe mi gelcem dimi ama bizim burdaki başhekim asistanı geçen gün bana 32 den sonra çok zor oluyo adamlar bilmiş de 32 yi belirlemişler ben 32. haftadan sonra 14 gün çalışabildim sadece didi... ona bi sorim ben.. bide geçen gün hemile bi hemşire 32 haftalık raporunu almış, 2 gün sonra ağrısı olmuş risk almamak için yolladık demişti benim dr. bi araştıram ben şu işi
hadi ben yanlış anladım diyelim yanımda dae de vardı hatta
gidince bunları kızlara söyleyelim ona göre gitsinler ddi valla ben o
dr un yalancısıyım zaten adam öldürdü bizi 2 saat muhabbet etti
çağıner hastanesine gittik doğum paketleri varmış 900 müş
hem sezeryan hem normal doğum adam kartını verdi
hastane odalarını felan gezdirdi vs. vs.
hahahh kendi dr ma dicem beni yönlendirdiniz sakin diye
adam müşteri avlamaya çalışıyo valla diycem
Kuzum sen niye yanlış anlayasın tabiki doğru anlamışsın ama sana bunu anlatan doktor bu işten anlamıyormuş anladığım kadarıyla. Ben kendi doktoruma danıştım cerrahpaşanın profu olmasına rağman ben anlamıyorum bu isten en iyisini ssknın kendi doktorları biliyor onlara sor özellerde pek iyi bilmez dedi. Bende Taksim ilkyardım hastanesinin levent polikliniğinden aldım raporu direk.Devletteki doktorlar bu prosödürü daha iyi biliyor
rapor işini konuşuyorsunuz sanırım.. Ben 37 ye kadar aldım raporu.. Ne zaman dolacak dedim... Dedi raporu aldığım günden sonra haftaları say.. Tam 5 hafta olduğu gün gel dedi.. Gününü kaçırmaman önemli dedi...
yok şey de saçma sancılandım diyelim ayağa kalkmam tehlikeli yine de işe mi gelcem dimi ama bizim burdaki başhekim asistanı geçen gün bana 32 den sonra çok zor oluyo adamlar bilmiş de 32 yi belirlemişler ben 32. haftadan sonra 14 gün çalışabildim sadece didi... ona bi sorim ben.. bide geçen gün hemile bi hemşire 32 haftalık raporunu almış, 2 gün sonra ağrısı olmuş risk almamak için yolladık demişti benim dr. bi araştıram ben şu işi