arceya Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.631 ben başhekim asistanıyla konuştum. 32 de gidip çalışabilir raporunu almış. sonra 34 .de gelemeyeceğini hissetmiş gidip raporu düzelttirmiş mi işte bişi yapmış doktor o za çıkmış izne 3 hafta fln duymadım didi
ben başhekim asistanıyla konuştum. 32 de gidip çalışabilir raporunu almış. sonra 34 .de gelemeyeceğini hissetmiş gidip raporu düzelttirmiş mi işte bişi yapmış doktor o za çıkmış izne 3 hafta fln duymadım didi
celinee Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.632 leach' Alıntı: tchibo daki peluş yer matını gördünüzmü? Genişletmek için tıkla ... o neymiş.. Açılmadı site, bakayım dedim...
leach' Alıntı: tchibo daki peluş yer matını gördünüzmü? Genişletmek için tıkla ... o neymiş.. Açılmadı site, bakayım dedim...
sista Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.633 archimim' Alıntı: sista bu çağıner resimlerden çok güzel duruyor. gerçekten de öyle mi ?? Genişletmek için tıkla ... temiz bir yere benziyor odaları gezdik işte refakatçi yatağı banyosu tuvaleti felan var tek kişilik odalar
archimim' Alıntı: sista bu çağıner resimlerden çok güzel duruyor. gerçekten de öyle mi ?? Genişletmek için tıkla ... temiz bir yere benziyor odaları gezdik işte refakatçi yatağı banyosu tuvaleti felan var tek kişilik odalar
celinee Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.634 celinee' Alıntı: o neymiş.. Açılmadı site, bakayım dedim... Genişletmek için tıkla ... Ay çok cicimiş ya... Alsam mı....
celinee' Alıntı: o neymiş.. Açılmadı site, bakayım dedim... Genişletmek için tıkla ... Ay çok cicimiş ya... Alsam mı....
L leach Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.635 http://www.tchibo.com.tr/pls/plantu...=&EXT_RUN_PAR_3=&EXT_RUN_PAR_4=&EXT_RUN_PAR_5=
celinee Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #10.640 arceya' Alıntı: kızlar ben çıktım görüşürüz öpüldünüz Genişletmek için tıkla ... leach' Alıntı: ben kaçar iyi akşamlar herkese Genişletmek için tıkla ... İyi akşamlar...Sabaha görüşürüz... Öptüm..
arceya' Alıntı: kızlar ben çıktım görüşürüz öpüldünüz Genişletmek için tıkla ... leach' Alıntı: ben kaçar iyi akşamlar herkese Genişletmek için tıkla ... İyi akşamlar...Sabaha görüşürüz... Öptüm..