2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alemsin hee 🙂

hadi ya o da mı doğum yapmış. biz de mayıs anası olmayalım da 🙁.

geçmiş olsun canım senin neyin var ben kaçırmışım o durumları ??
erken doğum riskin mi var ??
saol canım.evet erken doğum riskim var.geçen pazartesi kontrolde nstye bağladı çok fazla sancım çıktı.işte muayene den sonra ilaç iğne verdi yatak istirahati dedi.hatta çalışıyosan rapor yazıcam dedi.resmen şok oldum 2 gün ağla ağla çok kötü oldum tek dr içime sinmedi çarşamba başka dra gittim oda aynılarını söyledi tekrar nstye bakıldı ama sancım çıkmadı ilaçlar durdurmuş olabilir dedi ama risk devam ediyor hatta dr evin yakınmı heran doğum olabilir dedi.işte böyle dinlenip dua ediyorum.

Son düzenleme:

Gecmis olsun canim benim, Allahim hayirlisini versin insAllah.

Bacagimin krampini, sancisini gectim ben artik ya.
Allahim bu ne pis birsey bu kasinti beni mahvediyor ya ne uyutuyor ne oturtuyor,
kolonya sur sur bi hal oldum hala kasintidan deli olucam.

günaydın şitellaaamm
günaydın en güsel haziran analarııı...

ayyy mayıs anneleri doğurmuş.. bizim de bebekler şu duruma göre mayıs basından itibaren gelmeye başlayacak gibi hmm :küstüm:
hayırlısı olsun inşallah..
bebişler 3-4 hafta erken gelince kuvöze bile gerek olmuyor zaten..
bakalım ilk kim doğuracak çok merak ediyorum

Günaydın 🙂 Evet ya mayıs başında başlar artık doğumlar ve 36 haftadan sonra bebekte herhangi bir problem ola riski çok düşüyormuş .Benim 36. haftam 16 mayısta doluyor doktorumuz ondan sonra beleyebilirz dedi ki benim teyzem yengem hep 36 da doğum yapıyordu 🙁 bir ben tam 40 haftada doğmuşum. kardeşimde 41 veya 42 haftada doğmuştu.

günaydın güzel annişler iş var dıye 1 saat erken geldım ama daha baslayamadık nasılsınız bakalımm ay sız mayısta falan dogum demıssınz heyecan bastı bi an durun daha benm oda gelck 1 mayısta annem gelck 25 mayısta dogal olrk bebikin esyalarıda 25 mayısta gelcek ehehhehehe ben 25 ınden sonna dogurayım olmazmııı bebikim duyy beniiiiiiiiiii