Amin canım amin dua ediyorum en azından hepimiz 36. haftamızı görelim diye ... Birde ben bu kasılma olayını ayırt edemiyorum doktoruma tarif ettim bebeğin hareketleridir dedi ayrıca ısrarım üzerine nstye bağladılar birşey çıkmadı ama benim oğlanda sürekli poposunu sağ kaburgalarımın orada topluyor gece eğer sırt üsttü uyanmışsam bebeğim sanki yine orada toplanmış gibi hissediyorum ve kendime kızıyorum 🙁 ama farkında olmadan sırt üsttü yatıyorum hep.
günaydın şitellaaamm günaydın en güsel haziran analarııı...
ayyy mayıs anneleri doğurmuş.. bizim de bebekler şu duruma göre mayıs basından itibaren gelmeye başlayacak gibi hmm :küstüm: hayırlısı olsun inşallah.. bebişler 3-4 hafta erken gelince kuvöze bile gerek olmuyor zaten.. bakalım ilk kim doğuracak çok merak ediyorum
Ayy evet bakalım ilk kim doğuracak... Ben hep ben doğururum gibi geliyordu ama doktor o kadar rahat ve kendinden emin konuşuyo ki artık hazirandan önce doğurmayacakmışım gibi hissetmeye başladım.. Hayırlısı tabii...
Günaydın 🙂 Evet ya mayıs başında başlar artık doğumlar ve 36 haftadan sonra bebekte herhangi bir problem ola riski çok düşüyormuş .Benim 36. haftam 16 mayısta doluyor doktorumuz ondan sonra beleyebilirz dedi ki benim teyzem yengem hep 36 da doğum yapıyordu 🙁 bir ben tam 40 haftada doğmuşum. kardeşimde 41 veya 42 haftada doğmuştu.
Ben de geç doğmuşum... Kardeşim de tam haftasında doğdu. Bakalım bizm ne olacak.. Genelde kızların ilk hamilelikleri annelerine benzermiş...Bakalım işte hayırlısı...
rahatsızlık veriyor ama sancı denemez böyle hafif nefes kesilmesi gibi sanki bişeyi çekiyorlar içimden ama asıl ve bariz belirtisi karnımın aşırı sertleşmesi, taş gibi oluyor bazen karnımın sadece sağ tarafı şişiyor ve sertleşiyor doktor günde 10 kasılma normal dedi ama son bi kaç gündür 10 dan çok fazl oluyor takip ediyorum bende saatlerini falan not edecem bugün
Amin canım amin dua ediyorum en azından hepimiz 36. haftamızı görelim diye ... Birde ben bu kasılma olayını ayırt edemiyorum doktoruma tarif ettim bebeğin hareketleridir dedi ayrıca ısrarım üzerine nstye bağladılar birşey çıkmadı ama benim oğlanda sürekli poposunu sağ kaburgalarımın orada topluyor gece eğer sırt üsttü uyanmışsam bebeğim sanki yine orada toplanmış gibi hissediyorum ve kendime kızıyorum 🙁 ama farkında olmadan sırt üsttü yatıyorum hep.
bende önce ayırt edemiyordum hatta şuana kadar bebek hareketleri sandığım bi çok şişmenin sertleşmenin kasılma olduğu 1-2 hafta önce öğrendim asıl belirti karnın sertliği dediğim gibi taş gibi oluyor hafif bastırınca içine çökecek yeri olmuyor
Ya ben her türlüsünden korkuyorum...Erken, geç.... Ama artık korkunun ecele bir faydası yok... Dün akşam kocama dedim vakit yaklaşıyor çok korkuyorum diye, O da ban dedi ki işte kurtulacaksın neden korkuyorsun... Artık canın acımayacak dedi.. Ben de dedim asıl doğurduktan sonra acıyacak bence.. Ayyy korktum gene ya...