2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bu erken doğum olayından tırsıyorum ya
inşallah hepimiz zamanında doğum yaparız
bu aralar kasılmalarımda arttı ama hayırlısı

Amin canım amin dua ediyorum en azından hepimiz 36. haftamızı görelim diye ... Birde ben bu kasılma olayını ayırt edemiyorum doktoruma tarif ettim bebeğin hareketleridir dedi ayrıca ısrarım üzerine nstye bağladılar birşey çıkmadı ama benim oğlanda sürekli poposunu sağ kaburgalarımın orada topluyor gece eğer sırt üsttü uyanmışsam bebeğim sanki yine orada toplanmış gibi hissediyorum ve kendime kızıyorum 🙁 ama farkında olmadan sırt üsttü yatıyorum hep.

Ayy evet bakalım ilk kim doğuracak... Ben hep ben doğururum gibi geliyordu ama doktor o kadar rahat ve kendinden emin konuşuyo ki artık hazirandan önce doğurmayacakmışım gibi hissetmeye başladım.. Hayırlısı tabii...

Ben de geç doğmuşum... Kardeşim de tam haftasında doğdu. Bakalım bizm ne olacak.. Genelde kızların ilk hamilelikleri annelerine benzermiş...Bakalım işte hayırlısı...

karnında kasılma oldugunu nasıl anlıyorsun sancımı giriyor cnm

rahatsızlık veriyor ama sancı denemez böyle hafif nefes kesilmesi gibi
sanki bişeyi çekiyorlar içimden
ama asıl ve bariz belirtisi karnımın aşırı sertleşmesi, taş gibi oluyor
bazen karnımın sadece sağ tarafı şişiyor ve sertleşiyor
doktor günde 10 kasılma normal dedi ama
son bi kaç gündür 10 dan çok fazl oluyor
takip ediyorum bende saatlerini falan not edecem bugün

bende önce ayırt edemiyordum
hatta şuana kadar bebek hareketleri sandığım bi çok şişmenin sertleşmenin kasılma olduğu 1-2 hafta önce öğrendim
asıl belirti karnın sertliği
dediğim gibi taş gibi oluyor
hafif bastırınca içine çökecek yeri olmuyor

günaydın...

Ya benimkide hep göğsümde... Nasıl canımı yakıyor anlatamam...

ben bu erken doğum olayından tırsıyorum ya
inşallah hepimiz zamanında doğum yaparız
bu aralar kasılmalarımda arttı ama hayırlısı

Ya ben her türlüsünden korkuyorum...Erken, geç.... Ama artık korkunun ecele bir faydası yok... Dün akşam kocama dedim vakit yaklaşıyor çok korkuyorum diye, O da ban dedi ki işte kurtulacaksın neden korkuyorsun... Artık canın acımayacak dedi.. Ben de dedim asıl doğurduktan sonra acıyacak bence.. Ayyy korktum gene ya...