günaydın en güzel annişler.misilina bende genelde sırtüstü yatmış buluyorum kendimi elimde olmadan. çok kızıyorum kendime ama farkında olmuyoz işte.Dün doktordaydm kızlar bebişim 15 gunde 319 gram almış ilk defa bu kadar az kılo aldı gibi geldi bana ne zamandır.bu 1,5 ay fazla kılo alması gerekli sanırım demi?
bende önce ayırt edemiyordum hatta şuana kadar bebek hareketleri sandığım bi çok şişmenin sertleşmenin kasılma olduğu 1-2 hafta önce öğrendim asıl belirti karnın sertliği dediğim gibi taş gibi oluyor hafif bastırınca içine çökecek yeri olmuyor
Ya ben her türlüsünden korkuyorum...Erken, geç.... Ama artık korkunun ecele bir faydası yok... Dün akşam kocama dedim vakit yaklaşıyor çok korkuyorum diye, O da ban dedi ki işte kurtulacaksın neden korkuyorsun... Artık canın acımayacak dedi.. Ben de dedim asıl doğurduktan sonra acıyacak bence.. Ayyy korktum gene ya...
benimde doğumdan hiç korkum yok tek korkum yaşıyacağım aksilikler (erken doğum, bebeğimin sağlığı) bunun dışında düşündüğüm bişey yok inşallah sonuna kadar böyle gider
Valla ben yana yana bebişe kim bakıcak nasıl bakıcak,ailelere baktırmakla doğrumu yapıcam o korkular sarmaya başladı kızlar.doğumdan elbet korkuyorum ama ondan sonraki düzen daha bi vahim sanki.Nasıl yapıcaz ya.Genelde çoğumuzda çalışıyo.Allahtan hayırlısı.dün sinirim ona bozuldu.nasıl ağladım gece anlatamam.Kendimi suçladım hep bu tip şeyleri ayarlayıp öyle hamile kalmam gerektiğini düşündüm.bende de doruğa ulaşan korkular bunlar....
günaydın en güzel annişler.misilina bende genelde sırtüstü yatmış buluyorum kendimi elimde olmadan. çok kızıyorum kendime ama farkında olmuyoz işte.Dün doktordaydm kızlar bebişim 15 gunde 319 gram almış ilk defa bu kadar az kılo aldı gibi geldi bana ne zamandır.bu 1,5 ay fazla kılo alması gerekli sanırım demi?
arceya anlamadım gıttı canım ya.Normalde fazla gıdıyodu.son zaman artması gerekırken diğerlerine gore azalınca korktum işte.Şu aralar psikolojik durumum ii değil sanırım.Bu 32. hafta bende bunalım yaptı....:küstüm:
Valla ben yana yana bebişe kim bakıcak nasıl bakıcak,ailelere baktırmakla doğrumu yapıcam o korkular sarmaya başladı kızlar.doğumdan elbet korkuyorum ama ondan sonraki düzen daha bi vahim sanki.Nasıl yapıcaz ya.Genelde çoğumuzda çalışıyo.Allahtan hayırlısı.dün sinirim ona bozuldu.nasıl ağladım gece anlatamam.Kendimi suçladım hep bu tip şeyleri ayarlayıp öyle hamile kalmam gerektiğini düşündüm.bende de doruğa ulaşan korkular bunlar....
valla herşeyi ayarlayamıyorsun, boşuna üzme kendini. bak bizim ne bakacak ana-baba var ortada ne bakıcı. ama hangi çocuk sokakta kalıp bakımsızlıktan ölmüş, bir şekilde büyüyüp ortaya çıkıyorlar işte.
asneba çok haklısın kısmetse ben en az 6 ay iş aramıyacam planımızsa bebek 1 yaşına gelene kadar ama sonrasında iş bulursam ailelerden birine bırakmak gerekecek ne kadar yakınımız ailemizde olsa, benimde içim çok rahat etmiyecek senin vermek istediğim eğitimi terbiyeyi aynı düzeyde verebilirlermi yani en basitinden çocuğun olduğu odada hangi tv programı izleniyor çocuğun yanında siz aranızda nasıl konuşuyorsunuz, ona nasıl öğütlerde bulunuyorsunuz belli bir yaştan sonra hepsini örnek alıp yapmaya başlar çünkü
bende önce ayırt edemiyordum hatta şuana kadar bebek hareketleri sandığım bi çok şişmenin sertleşmenin kasılma olduğu 1-2 hafta önce öğrendim asıl belirti karnın sertliği dediğim gibi taş gibi oluyor hafif bastırınca içine çökecek yeri olmuyor
Bundan sonra daha dikkat edeceğim ben de öle serteştiğinde elimi karnıma koyunca hemen diğer tarafa kayıyor 1-2 sn içerisinde onuda anlatınca normal bu dedi ama yinede bilmediğin bir hareket olunca tedirgin oluyorsun .Benim kontroller artık haftada 1 e indi Perşembe tekrar gideceğim bakalım ne diyecek doktorumuz