Esmer canim ben fark ettim ki doktorun da tahmin ettigi gibi yumurta yedigimden oluyor galiba canim. Cunku pazar gunu firinda yumurtali ekmek yaptim, pazartesi tekrar alerjim basladi. Baska tuhaf veya degisik birsey de yememistim.
benim tek bildiğim sebebi ne olursa olsun bu lanet kaşıntı kadar kötü birşey yokmuş umarım seninki geçicidir ben doğurana kadar çekeceğim gibi görünüyor zaten bu nedenle artık her hafta kontrole gidiyorum her cumartesi kızımı görüyor ve kalp atışlarını dinliyorum tedbişr maksatlı
Canim sadece ekmegin uzerinde vardi ondan da birsey olmaz zannettim
yoksa 2 aydir agzima yumurta surmuyorum.
Bu ikinci defa da buyuk bir ders oldu artik hicc agzima surmem.
Birde isin kotusu kasiyinca hep yara bere oluyor,
daha gecenkinin izleri gitmedi iyicene yara yapmistim.
Hemde çok kötü : ( bende cumarteesi günü gece yaşadım ama cumartesi çilekli bir içecek içtim ayrıca polenli bir ekmek almıştım ve birde şekerim var ya benim onlardan biri tetikledi sanırım sadece baş parmaklarımın üstü ve ayak parmaklarım inanılmazdı yarım saat balkn kapısını açıp sakinleşmeye çalıştım geçti bir gün sonra yine tekrarladı şimdi çok nadir oluyor.
benim tek bildiğim sebebi ne olursa olsun bu lanet kaşıntı kadar kötü birşey yokmuş umarım seninki geçicidir ben doğurana kadar çekeceğim gibi görünüyor zaten bu nedenle artık her hafta kontrole gidiyorum her cumartesi kızımı görüyor ve kalp atışlarını dinliyorum tedbişr maksatlı
Canim bak normal kendi doktoruna degil de birde cildiyeciye git,
ben oyle yapmistim sonra adam bana birkac sey saydi muhtemelen bunlardan oluyordur diye,
bende onlari yemeyi kestim ve o zaman gecmisti. Pazartesi tekrar oldu iste.
Bu arada seninki sadece kasinti mi yoksa vucutunda kizarik kabariklik felan var mi?
Benimkisi o sekil de o yuzden hatta resim felan eklemistim ilk basta bocek isirigi, pire felan sanmistik.
Canim bak normal kendi doktoruna degil de birde cildiyeciye git, ben oyle yapmistim sonra adam bana birkac sey saydi muhtemelen bunlardan oluyordur diye, bende onlari yemeyi kestim ve o zaman gecmisti. Pazartesi tekrar oldu iste. Bu arada seninki sadece kasinti mi yoksa vucutunda kizarik kabariklik felan var mi? Benimkisi o sekil de o yuzden hatta resim felan eklemistim ilk basta bocek isirigi, pire felan sanmistik.
yok canım kızarıklık filan yok sadece kaşıntı başka doktora gittim ama cildiye değil daha öncede yazmıştım karaciğerdeki kolestaz hormunundan şüphelenmiştiler ama bişey çıkmadı
kalkmak yürümek benim için de kabus iyice kasığımda aşağıya doğru çok acıma oluyo rahim kaslarım geriliyomus baska bişi bulamadı dr. bide bebeğin duruşundan dolayı, hep aşağıda durdugu için daha çok baskı hissediyormuşum. resmen bazen hele yürüyemiyorum canım acıyor..
şimdi de otururken totom ağrımaya başladı.. koltukta akşam sırtımı dayayıp ayaklarımı uzatınca sırtım ağrıyor ayy hiç rahat yok artık