ya kıslar bana doktor dayanacaksın dedı ama dayanılmaz acı cekıyorum helede aksam gece sızlanmktn oldum etıme kemıgım batıyor bıldgınız sıvrı bişey bu gogsumun altında mıdemın oralarda doktor bebek dayanıyor dedı ama hanı ozellkle ıncelemedı cok canım yanıyor tamam dayanıyrm bazn ama bazende dayanılmaz oluyor ya daha kötü olursa sizdede böle bir acı varmı 🙁gunun 24 saati nerdeyse
ya kıslar bana doktor dayanacaksın dedı ama dayanılmaz acı cekıyorum helede aksam gece sızlanmktn oldum etıme kemıgım batıyor bıldgınız sıvrı bişey bu gogsumun altında mıdemın oralarda doktor bebek dayanıyor dedı ama hanı ozellkle ıncelemedı cok canım yanıyor tamam dayanıyrm bazn ama bazende dayanılmaz oluyor ya daha kötü olursa sizdede böle bir acı varmı 🙁gunun 24 saati nerdeyse
günaydın kızlar..bugün işe geldim.durgun bir iş günü neyseki ztn kafam fena dolu.bugün eniştem (ablamın eşi)ameliyat oluyor.size bahsetmiştim sanırım.gözleri görmüyor 10 gündür hastanede diye.daha dün belli oldu sebebi.kansermiş 🙁 insallah yayılmamıstır cok 🙁
kalkmak yürümek benim için de kabus iyice kasığımda aşağıya doğru çok acıma oluyo rahim kaslarım geriliyomus baska bişi bulamadı dr. bide bebeğin duruşundan dolayı, hep aşağıda durdugu için daha çok baskı hissediyormuşum. resmen bazen hele yürüyemiyorum canım acıyor..
şimdi de otururken totom ağrımaya başladı.. koltukta akşam sırtımı dayayıp ayaklarımı uzatınca sırtım ağrıyor ayy hiç rahat yok artık