2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ay öle hakkaten yaa..
ben de çok iyi gedim bu zamana kdr fln diyorum
hiiç o kdr sıkıntı dinleyecek kafam kalmadı artık valla
herkes kendi yaşadığını bilir

Ay birde yaslilardan ne doktoruymus ben kendim dogurdum felan diyenler yok mu. :meri:

Birde hani herkes Allah kurtarsin diyor ya
sanki kurbanlik koyunmusum gibi hissediyorum ozaman kendimi.

hanımlar bana müsade
elimde baya bir iş var
sizlere de doyum olmuyor ama
ne yapim zaman daraldı işlerimi toparlayayım
görüşmek üzere

Valla ben çok konuşmuyorum soranlara da allaha şükür şimdilik bi sorun yok diyorum kapatıyorum. Yoksa herkes de bi çene bir deneyim konuş konuş bitmiyor. Bi de hep felaket tellallığı. Yok daha iyi zamanlar yok şöyle yok böyle. En güzeli kestirip atmak ben öyle yapıyorum şahsen kafam rahat

kızlar hepinize çok tşk ederim bu kadar hamile hep birden dua ettik insallah hersey yolunda gider ve cok yayılmamıstır hemencecik iyilesir.

Ay ben de şu doğum hikayelerinden sıkıldım artık... Artık bişey anlatacağını hissettiğim anda kaçıyorum valla... Sezeryan olacağım diyorum soranlara, mecburi diyorum... Hastalık var diyorum... Hala diyo ki ay çok acı çekiliyo, yok bilmem ne oluyo.. sen sık dişini normal doğur... Nan neremi sıkıyım.. Mikrop diyorum, riskli diyorum ama onlar havaya gidiyor.. Delirtiyorlar beni valla...

kızlar her gittiğinizde ayrıntılıylamı bakıyooooooooooooo ultrasonda
benm bir kere baktı bi daha da bakmadı ondan soruyommmmmmmmmmmmmmmm

Benimki bakıyor ama çok uzun sürmüyor 19 ve 22. hafta kontrollerimde çok uzun bakmıştı şimdi çok daha kısa sürüyor bir iki şey kontrol ediyor çok detaya girmiyor

Bende kimseye bişey demiyorum hele daha önce hamilelik geçirmeyenler daha bi hödük davranıyor sende ne nazlısın falan diyorlar bende birkaç kere sizide görcez insanlar ne zorluk yaşıyor benim bir iki ağrım sızım dışında neyim olduki işimide hiç aksatmadım dedim artık kimseye bişey anlatmıyorum. Geçen bir arkadaşıma öyle bir senide görcez demişimki beddua etsen daha iyiydi dedi ama haketmişti

kızlar hepinize çok tşk ederim bu kadar hamile hep birden dua ettik insallah hersey yolunda gider ve cok yayılmamıstır hemencecik iyilesir.

Amin insAllah canim, anlatmistim ya bizimkinin de ici temizlendi
sonuc'u haftaya belli olacak ona gore de hap tedavisine baslayacak.
Umarim ikisi de en az sekilde yayilma olmustur ve kolay bir tedavi alirlar canim.