2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynı durum bendede var sanırım sezeryan kesinleşti çünkü diyabet aşağıda plesenta ve üstüne birde bartholine kisti aktif doktor hani kist aktif olmassa deneriz ama aktifken sen ve bebek enfeksiyon kaparsınız dedi.

Son düzenleme:

Bırak hamileliği daha evlenmemiş bi kız bana geçenlerde aman sezeryan olma normal doğum yap o daha iyi dedi. Sezaryan olmayı küçümser şekilde. Manyak mı ne nerden neyin iyi olduğunu biliyorsa. Ben de hayırlısı valla öyle veya böyle olsun diye istediğim bişey yok dedim.

evt ya bu insanların ne cok bilgisi tecrübesi varmış bu hamilelikle ilgili biz pek bilgisizmişiz hamile kalana kadar hee..bekarlar bile bana ahkam kesiyor.çok kg aldın yok ne olacakki hamilesin diye vs gibi.deli olcam hee

ay ben de sezaryen yapanların sürekli sezaryeni övmelerine gıcık oluyorum.
ay işte şöyle rahat böyle rahat, ay iyiki normal yapmamışım.
te allam
sen ne düşünüyorsun diyorlar
eğer şartlar elverirse normal istiyorum diyorum
aaaa normal yapılır mı yaa, o kadar acı çekilir mi deli misin sen diyolar...

bi çakacam bi gün görcekler

Bana da tam tersi gerekmedigi zaman sezeryan istemiyorum diyorum
buyuk konusma sezeryan olursun bak gor diyorlar.
Hem simdi boyle konusmak cok kolay normal dogum nekadar zor biliyor musun felan diye basliyorlar.
Yani bu lafimi anlamak cok mu zor, eger sartlar gerektiriyorsa sezeryan, gerektirmiyorsa normal dogum istiyorum bunda buyuk konusacak ne var ben sezeryana karsiyim demiyorum ki.
Hayirlisi ne ise o olsun tek karsi oldugum pisi pisine gereksiz yere sezeryan olmak yoksa gerekiyorsa amenna lafini bile etmem.

Ki bence her ikisinin de kendine gore zorluklari vardi, sadece sezeryan veya sadece
normal dogum zor degildir sonucta oyle yada boyle bir evlat dunyaya getiriyorsun.

Kiz vallaha yaaa bana da ayniiii sekilde konusuyorlar sezeryanla dogum yapanlar.
Daha birtane sezeryan yapip da durumun olursa normal dogum yap diyen yok.

HAHAHA

Birde bu arada sezeryan olmus biri normal dogumun acisini nerden biliyormus acaba??

bende kendı yontemımı buldum canım ama şimdı kesemıyorum iyice yol aldı içeri, bı topal yurumedıgım kalmıştı o da oldu sonunda, doguma yuvarlanarak gıtcem bu gıdışle.heryerım arızalı

hımm deneyım blkı ıyı gelır, bana pamuk mamuk yetmıyor yawrım, ne yapsam olmadı çok nalet bı durum ınşallah kızımın ayak yapısı bana benzemez kıyamam ben ona

Doğum olayında kendini neye hazır hissettiğin de önemli. Normal doğum tamam güzel de bi de açılma olmadığını falan düşününce gerçekten çekilen sancı falan bayağı yıpratıyor insanı. Bir de ben kendimi öyle ıkınırken sancıdan bağırırken falan düşünemiyorum yaa...
Bunun yanında sezeryan da sonuçta operasyon sonrasında bi iyileşme süreci olacak.
Valla kafam karışık şu doğum konusunda benim bakalım haftaya gittiğimde bu konuyu konuşacağız doktorumla o ne diycek