2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
normal dogumun eksıleri; - vajınada genışleme, ılerıde ıdrar kaçırma, orgazm eksıklıgı, bebegı beklerken yaşanan stres, kakasını yemesı gıbı durumlar, gece yarısı anıden amatör bır doktorun elınde dogurma durumu

normal dogumun faydaları; çabuk ıyıleşme, sutunun hemen gelmesı bebegın gelışımını tamamlamış olması

sezeryanın eksılerı; dogumdan sonra çekılecek kesık acısı, geç ıyıleşme, sutun gelmemesi

sezeryanın faydaları; dogum sancısı çekmeyecek olmak, bebegın son gunlerını stresle beklememek, gunu saatını bılmek ve hazır olmak

ya o da çok streslı bır bekleyış bılmıyorumm kafam çok karışık

Benim doktorum da herkes normal doğum der ve savunur ama doktorlara bak çoğunun eşleri hep sezeryan olmuştur demişti. bu arada doktorum öyle sezeryan veya normal olsun diye direten tiplerden değil

benım kendı doktorumda hep sezeryan olmuş ama bana normal yap dıyor anlamadım kı, dıkmek zorlarına gıdıyor sanırım doktorların

Canim bosver oyle yada boyle soyleyecek birsey buluyorlar insanin moralini bozmak icin.
Bana da nekadar oldugumu sorduklarinda soyledigimde aman nekadar kucuk bebegin nasil ya peki gelisimi iyi mi yoksa cok mu kucuk diye canimi sikiyorlar.
Karnin nekadar kucuk, nekadar assagida sanki kiz degil gibi kesinlikle erkek karni var sende.

Bak birde sana komik birsey anlatayim.
Bi arkadasim sezeyan oldu, ama 1 saat sanci cekmis diyor ki sen normal dogum istiyorsun ama o sanci nekadar kotu biliyor musun ben 1 sadece saat cektim adet agrisinin 1000 kati diyor.
Sonra bu ayni arkadas'a birkere su kum torbasi olayini sordum, hani sezeyan olunca karnina kum torbasi koyuyorlarmis karnin kalmasin diye.
Bu sefer de diyor ki evet cok felaketti o, sancimi baska bir sikayetimi hic hatirlamiyorum ama o kum torbasinin verdigi aciyi hic unutmam daha dun gibi aklimda diyor.
Sonra da baska bir gun sezeryandan rahati yok, hicbir sikinti cekmeden dogumum oldu diyor.

merhaba annişler nasılsınız bakalım...uzun süredir ğramadım...umarım yaramaz durumlar olmamıştır...

ay doğuran falan yok dimi daha....

arkadaşlar şu doğurmak üzere olan arkadaşımla konustum şimdi tekrar.
hala doğurmadın mı sen die aradım.
40. haftaya girmiş artrık
hala tık yokmuş kızından
dün gece ilk defa kasılmayla birlikte sancısı olmuş
birkaç saat sürmüş
ay ama sevindim diyo oh oh sancım var dedim diyo 🙂🙂🙂
sabah olsun da öyle söylerim eşime, sabah gideriz bekleyeyim şu sancı sıklıgı da 5 dk.ya falan insin demiş.
sabah 6 da uyuyakalmış
8 de bi uyanmış sancı mancı hiçbişey yok 🙂
şimdi üyü yapıyomuş evde.. sıkılıyorum artık gelsin diyo 🙂

benım kendı doktorumda hep sezeryan olmuş ama bana normal yap dıyor anlamadım kı, dıkmek zorlarına gıdıyor sanırım doktorların

Canim benim bu yeni doktoruma da neden bukadar sezeryan var diye sordugumda,
acikcasini soylemek gerekirse sezeryan doktorlar icin cok kolay hemen olup biten birsey
ama normal dogum cok ugrastiran birsey oldugunu soyledi.
Birde hastalar genelde kendileri sezeryan istediklerini soyledi.

ayy pes yani
kendi kafalarında çelişiyor onlar