2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sağolun kızlar

meloşum ben kayısıyı da hiç sevmiyorum ama mecbur yiyeceğim artık. eskiden süt içsem midem bozulurdu şimdi o da etki etmiyor.

bende her gece yatarken ballı süt içiyorum onun haricinde bol ayran yoğurt ve peynir yiyorum.
sütle aram pek yok malesef

2-3 bardak sıvı mı ?? kız kuruyacaksın yakında.ben 2 lt su içiyorum neredeyse gene de kurtulamadım şu lökositlerden

Lokosit ne ki canim? Canim benim bunya biraz sapitik hamilelikten once gunde 1 bardak sivi veya hic icmedigim bile olurdu.
Mesela birkac sene once 1 sene diyetisyene gittim kilo alayim diye diyetisyenim
de cok kizardi cok az sivi tuketiyorsun diye ama alismisim icim almiyor.
Bu cok yanlis birsey biliyorum ama hic ihtiyacim olmuyor zorla iciyorum,
arada bir bazen bi susuzluk cekiyorum hamilelikten dolayi ozaman da 5 bardak falan iciyorum gunde.
Benim yerimde herhangi baska biri olsa kabizliktan olmustu,
bende tam aksine ishale daha yakinim devamli ama ona ragmen bende bazen zor yapiyorum tuvaletimi.

belirtisi ne tatlım ya.çıldırcam benım doktor idrar tahlili filan yapmıyo.anlamadım gitti?

idrar yolu enfeksiyonu canım. belirtisi ise idrar yaparken yanma ve çok idrara çıkma. daha önce o belirti nedeniyle ilaç kullandım. ama geçmemiş. doktoruma da kızdım bir tek hamileliğin başında test yaptı. sağlık ocağındaki hemşire her ay yaptırmak gerek bu testleri dedi.sağlık ocağında da yaptırabilirsin, benim gittiğim yer çok ilgilendi . aşı için gitmiştim bir doğurmadıkları kaldı 🙂

bende eskiden içmezdim şimdi kocaman bir bardağım var onu doldurup yanıma alıyorum. arada yudum yudum içiyorum. yoksa kabızlıktan çatlar ölürüm herhalde.sende al yanına suyunu yavaş yavaş iç.