2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kızlar ben hiç süt içmedim şimdiye kadar yani bir iki defa nesfitle beraber okadar doktorumda iç demedi hatta boşu boşuna içme kilo alırsın dedi. Peynir tüketiyorum bolca bide yoğurt hamileliğimin başında çok fazla ayran içiyordum artık onuda istemiyor canım.
Ballı süt içenlerede tavsiyem mümkünse ballı içmeyin bal kan şekerini yükselten bir yiyecek maddesi gereksiz yere kan şekerinizi yükseltmiş olursunuz bal yerine pekmez olsa yada sade süt olmazmı. Gereksiz şeker yükselmeleri bebekte suni kilo alımına sebep olabilir. Bunun için gebelik diyabeti olmaya gerek yok.Bende çok öksürdüğüm hafta çok fazla zencefille bal tüketmiştim 10 gün içinde bebeğim aşırı kilo aldı doktorum çok korkmuştu sonra doktora söyleyince baldan olma ihtimali çok fazla dedi o yüzden sizlerde dikkatli tüketin.

ben yatamam öyle ya hayatta

elh ve arci gecmis olsun can'lar..
bana bir defa idrar testi yaptı gecen ay onda da herşey normaldi cok az iltihap cıktı o da su ile gidecek dedi cok su ic dedi ztn 3 lt su iciyorum gunde 5 lt mi icicem anlamadım yani..
her gün ben de kuru üzüm kayısı ceviz fındık ve kaju yiyorum kızlar.süt de sadece sabahları 1 bardak iciyorum biraz neskafe koyup icine yoksa mümkün değil içemiyorum.ama bol peynir yogurt her gün mutlaka..
gına geldi bana da hergün bunları yapmaktan ama doğurana kadar böyle devam edicez.kajuyu hamilelere tavsiye ediyorlar bu arada.ben de sevmediğim halde günde 5 tane falan yiyorum.
ben ctsi gidicem mahmutpaşaya insallah bir aksilik cıkmazsa once doktora gidicem kızımı görücem sabah sonra da alısverişe gidicez.bütün eksikleri alıcaz ve annem de odasını yerleştirecek pazar günü

benim mevlüdüm eşimin memeleketinde olcakmış kızlar.bana öyle dediler.40 kından sonra hayatta olmaz dedim.2 ay sonra yaparız dediler.10 saatlik yol düşünebiliyonuzmu?????????

bende ilk zamanlar içemiyodum sonra ballı süte ondan alıştım anki kokusunu alıyo gibi süt içebilmek adına ballı içiyorm aslında daha lezzetli geliyo ama bu akşam çilekli deniycem bide bakalım yapıcam kendime

açıkmıymışki cuma oralar acaba

benim bildiğim mevlütte gecelik ve sabahlık ikilisi giyiliyor ve yatakta yatılıyor mevlüt boyunca olmasa bile senin mevlütteki yerin yatağın oluyor yani.ama doğumdan çok sonra yaparsanız herhalde normal bir kıyafet giyilir.

değil de belki yarı kırkında yaparım ya da kırkı biraz geçince olur
ama hemen inermiki göbek hep böyle kalıcakmışım gibi

bunu dusunmek ıcın cok erken kımı heme verıyor kımınde kılo artarak kalıyor
zamanı glınce uygun bı kıyafet alır yada olan bı kıyafetın olurs aonu gıyerısn

benim mevlüdüm eşimin memeleketinde olcakmış kızlar.bana öyle dediler.40 kından sonra hayatta olmaz dedim.2 ay sonra yaparız dediler.10 saatlik yol düşünebiliyonuzmu?????????
asneba sana cok sınırlıyım kac gundur
mevludu kocanın memleketınde nıye oluyomus ya