2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Canim bende mesela hic saglikli da icmiyorum, cola veya 7up sonra da suclaniyorum az ictigim gibi zararli da icince hic icmeyim bari diyorum,
simdi sende simdi doktor oyle dedi diyorsun yani.
Veya mesela bi ara su tang icecekler varya o hafif geliyordu ondan ictigimde
1 litre falan iciyordum gunde sonra sista onlar cok zararli dedi onu da birakmistim.
Su veya meyve sulari karnimi okadar sisiriyor ki butun gun yemek yesem hic durmadan okadar sismem.

tang içeceğine az şekerli ev limonatası yap hiç içmemekten iyidir. Bende suyu çok sevmem bir sürahinin içine birkaç dilim limon nane yaprağı falan atıyorum bittikçede su ekliyorum üzerine güzel oluyor. Bunu sevmezsen adaçayı haricindeki bitki çaylarını deneyebilirsin özellikle ıhlamur limonlu ıhlamur soğutuluncada fena olmuyor birde ben evde kendime buzlu çayda yapıyorum ama çayı oldukça az ve limonlu sıcakken şekerini eritip soğutarak içebilirsin. Benzer şeyler sende deneyebilirsin elbet içlerinden sevdiğin bişey çıkar

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdeli kıs

yuhhhhhh dae.ciddimisin benle makaramı geçiyosun gızzz.Ay hiç gülceğim yoktu.Kaç gündür sinirlerim tepemdeydi.sen bu rüya işleri abartmışsın tatlım ya.tövbe tövbe
valla senı gormedım ben
tugberk ıkı yasına gelmıs
babsı parka goturmus
sonra onlar parktayken duyuyorumkı
kocam benı senle aldatıyomus
ama sneı gormedım
sadece snele aldattıgı soluyolar
sonra bızımkı occugu bırkamıs parkta gelıyo eve oglum nerde dıye telasa dusuyorum
tugberk nerde dıye cırlarken kocam uyandırdı