Kızlar bizim eski topicte yazan yesica kim ben hatırlayamadım kendisini yeni bir arkadaşmıydı. Bazılarıda topiğe girmek için bizim gitmemimizimi bekliyormuş anlamadım semaayrancı hiç girmezdi maaşallah 2 gündür çıkmıyo topicten
evet resmen bekliyolarmış biz sözde gruplaşıp geyik yapıyorduk ya onlar da şu ciddi muhabbetleri bitip soracak bişi kalmayınca naapcaklar çok merak ediyorum😛iha:
Kızlar bizim eski topicte yazan yesica kim ben hatırlayamadım kendisini yeni bir arkadaşmıydı. Bazılarıda topiğe girmek için bizim gitmemimizimi bekliyormuş anlamadım semaayrancı hiç girmezdi maaşallah 2 gündür çıkmıyo topicten
tsk ederım hepınıze vallahı cok hosbuldum ..
ıyı oldu böle taze taze morelde tavanlarda ...
ınsallah dogum dan sonra bebeklerımızın sorunlarını burda paylasabılırız
yok yok senın tartını alıp bızım burdakı alt gecıte getırcem 50 kurus 50 kurus dıye bagırayımda cocugun masrafı cıksın artık.
ogrensın anne karnında 5 yasına gelınce yapacagı işi
Kızlar bişi soracağım, kaç gündür bi fırsay olmadı.. Siz şampuan falan aldınız mı bebişlere.. migrosda indirim var ya bugün bakacağım da, hangi marka alacağız karar veremedim ben....
sıze bulmakda ne var anacım faceekı grup varya😛iha:
faceyı ıyı takıp etmıyorsunuz. anlasıldı:n028:
herkesı tanııdımda etı meloyu gozum bır yerden sısrıyor:nur:
ama cıkaramadım