arceya Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.101 zynpmrt' Alıntı: ben esas o ciddi sorulara kim cevap verecek onu merak ediyorum hernekadar bizi sürekli geyikle suçlasalarda tüm soruları biz yanıtlıyorduk yanlışmıyım Genişletmek için tıkla ... h bence de sence 😛iha:
zynpmrt' Alıntı: ben esas o ciddi sorulara kim cevap verecek onu merak ediyorum hernekadar bizi sürekli geyikle suçlasalarda tüm soruları biz yanıtlıyorduk yanlışmıyım Genişletmek için tıkla ... h bence de sence 😛iha:
*STELLA* Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.102 esmer sen yenimi banlandın yoksa dün mü banlanmıştım forumdan çıkış yap bacım altta gri gri görünüyorsun
esmer sen yenimi banlandın yoksa dün mü banlanmıştım forumdan çıkış yap bacım altta gri gri görünüyorsun
dae Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.103 ay dün kocama anlattım olanları agzı acık dınledı beni.. bise manyaksınız siz didi
A archimim Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.104 *STELLA*' Alıntı: esmer sen yenimi banlandın yoksa dün mü banlanmıştım forumdan çıkış yap bacım altta gri gri görünüyorsun Genişletmek için tıkla ... evet esmerin rengi kumral olmuş:laugh: esmeri niye banladılar ki dae' Alıntı: ay dün kocama anlattım olanları agzı acık dınledı beni.. bise manyaksınız siz didi Genişletmek için tıkla ... biliyoz deseydin 😛iha:
*STELLA*' Alıntı: esmer sen yenimi banlandın yoksa dün mü banlanmıştım forumdan çıkış yap bacım altta gri gri görünüyorsun Genişletmek için tıkla ... evet esmerin rengi kumral olmuş:laugh: esmeri niye banladılar ki dae' Alıntı: ay dün kocama anlattım olanları agzı acık dınledı beni.. bise manyaksınız siz didi Genişletmek için tıkla ... biliyoz deseydin 😛iha:
arceya Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.105 dae' Alıntı: ay dün kocama anlattım olanları agzı acık dınledı beni.. bise manyaksınız siz didi Genişletmek için tıkla ... ay ben de anlattım koptu benimki de hah iyi halt ettiniz forumdan oldunuz dedi hıh dedim daha güselini bulduk :tasu:
dae' Alıntı: ay dün kocama anlattım olanları agzı acık dınledı beni.. bise manyaksınız siz didi Genişletmek için tıkla ... ay ben de anlattım koptu benimki de hah iyi halt ettiniz forumdan oldunuz dedi hıh dedim daha güselini bulduk :tasu:
dae Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.106 archimim' Alıntı: evet esmerin rengi kumral olmuş:laugh: esmeri niye banladılar ki biliyoz deseydin 😛iha: Genişletmek için tıkla ... yürü git nan dedim
archimim' Alıntı: evet esmerin rengi kumral olmuş:laugh: esmeri niye banladılar ki biliyoz deseydin 😛iha: Genişletmek için tıkla ... yürü git nan dedim
esmer80 Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.107 dae' Alıntı: yok yok bu halınle harıka gorunuyosun bece hıc elletme kendını Genişletmek için tıkla ... gerçektenmi ayyyy yok yok ben yine temizletim sonra anasına bak kızına al derler ya kızıda anası gibi kıllı diye almazlar kızımı evde kalır sonra zynpmrt' Alıntı: ben esas o ciddi sorulara kim cevap verecek onu merak ediyorum hernekadar bizi sürekli geyikle suçlasalarda tüm soruları biz yanıtlıyorduk yanlışmıyım Genişletmek için tıkla ... doğru söze ne hacett
dae' Alıntı: yok yok bu halınle harıka gorunuyosun bece hıc elletme kendını Genişletmek için tıkla ... gerçektenmi ayyyy yok yok ben yine temizletim sonra anasına bak kızına al derler ya kızıda anası gibi kıllı diye almazlar kızımı evde kalır sonra zynpmrt' Alıntı: ben esas o ciddi sorulara kim cevap verecek onu merak ediyorum hernekadar bizi sürekli geyikle suçlasalarda tüm soruları biz yanıtlıyorduk yanlışmıyım Genişletmek için tıkla ... doğru söze ne hacett
lovefun Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.108 Ben de eşime dedim kovulduk cümleten siteden diye şimdi başka yere geçtik dedim. O da dayanışmaya bak be dedi bi de bence siz hepiniz çocukların adına internet koyun dedi... 😛iha:😛iha:😛iha: Çocuk doğunca radyasyonla besliycez sanırım diyo
Ben de eşime dedim kovulduk cümleten siteden diye şimdi başka yere geçtik dedim. O da dayanışmaya bak be dedi bi de bence siz hepiniz çocukların adına internet koyun dedi... 😛iha:😛iha:😛iha: Çocuk doğunca radyasyonla besliycez sanırım diyo
etimelo Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.109 archimim' Alıntı: valla sanki ellerine vurduk yazmayın diye millet gitmemizi beklemiş resmen olsun daha iyi oldu burası, en azından en sevdiklerimizle beraberiz Genişletmek için tıkla ... Bu arada her iki yerdeki kullanıcı ve misafir arasındaki tezatı gördünüz mü? 😛iha: rapunzel_82' Alıntı: herkesı tanııdımda etı meloyu gozum bır yerden sısrıyor ama cıkaramadım Genişletmek için tıkla ... ben melmea canım lovefun' Alıntı: Şu mavi yaratıklar bana birini hatırlatıyor hep yaaaa bi kalıyorum böyle Genişletmek için tıkla ... Aslında siyah olsalar daa da belli olcak :laugh: dae' Alıntı: ay dün kocama anlattım olanları agzı acık dınledı beni.. bise manyaksınız siz didi Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha:
archimim' Alıntı: valla sanki ellerine vurduk yazmayın diye millet gitmemizi beklemiş resmen olsun daha iyi oldu burası, en azından en sevdiklerimizle beraberiz Genişletmek için tıkla ... Bu arada her iki yerdeki kullanıcı ve misafir arasındaki tezatı gördünüz mü? 😛iha: rapunzel_82' Alıntı: herkesı tanııdımda etı meloyu gozum bır yerden sısrıyor ama cıkaramadım Genişletmek için tıkla ... ben melmea canım lovefun' Alıntı: Şu mavi yaratıklar bana birini hatırlatıyor hep yaaaa bi kalıyorum böyle Genişletmek için tıkla ... Aslında siyah olsalar daa da belli olcak :laugh: dae' Alıntı: ay dün kocama anlattım olanları agzı acık dınledı beni.. bise manyaksınız siz didi Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha:
gulkurusuu Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.110 dun bende anlattım kocama, korkuttu benı mahkeme ıçın. sinir etti bi daha anlatmıcam bişey görcek gununu
dun bende anlattım kocama, korkuttu benı mahkeme ıçın. sinir etti bi daha anlatmıcam bişey görcek gununu