ay 3 te bir uyandım hortlak gibi. Film izledim bi tane 5 te uyumuşum sabahta 8 de zıpladım yine yataktan. Arceya sabah 4 gibi senin kız buraya geldi şimşek ve gökgürültüsü arkadaşlarıyla birlikte söyleyim bak. Gece sizi uyutup geziyo bu kız
günaydın hatunlar nasılsınızzz bakalımmm=) yine iş başı yaptık ama ben zor gelıyrm yaa ayakalrım cok agrıyor acaba sısmeden dolayımı agrıyor cozemedım=(
kıslarr en son bebek kıyafeti ve hastaneyle ilgili hazırlıklarını tamamlamayanlar ne yaptı yaa? benim bebekle alakalı beşiğimiz arabamız ve kıyafetlerimiz bitti.diğerleri kaldı
ay 3 te bir uyandım hortlak gibi. Film izledim bi tane 5 te uyumuşum sabahta 8 de zıpladım yine yataktan. Arceya sabah 4 gibi senin kız buraya geldi şimşek ve gökgürültüsü arkadaşlarıyla birlikte söyleyim bak. Gece sizi uyutup geziyo bu kız
ayyy saat 6:30 du gok bir gürledi canm ben bagırark uyandım kocam sakınleştırdı gok gurledı falan dıyeeee cok korktum bide ben tam camın dıbınde yatyrm cok tırssssssssssssstıııımmm bian=)
hadiya sag ayagımın topugunda hele bir agrı varkı ustune basamıyorum ama ayagımı bıryere carpmdm vurmadım emınm ellermde cok bişey yok ama ayak bıleklerımı gorunce dun korktum eşimde sasrdııı bıldgın 2 bacak kalınlıgı olmuslardı ellrim okdr belirgin şiş diil ama=)