ayyy saat 6:30 du gok bir gürledi canm ben bagırark uyandım kocam sakınleştırdı gok gurledı falan dıyeeee cok korktum bide ben tam camın dıbınde yatyrm cok tırssssssssssssstıııımmm bian=)
Canim ben ta 4/5 aylik hamile iken saglik ocagindaki doktorum fazla tuzlu yeme artik siskinlik yapar demisti, ozamanlar henuz pek birsey olmuyordu ama galiba gercekten dogru dedigi.
Dun degil ondan onceki gun yemegim biraz tuzlu olmustu pek aldiris etmedim yedim,
ama dun sabah kalktigimda elim ayagim, yuzum hatta sag kolum bile sismisti.
Yani bu saatten sonra daha dikkatli olmamiz lazim sanirim tuzlu yerken. Bugun de yine sis ama dunku kadar abartili degil.
hadiya sag ayagımın topugunda hele bir agrı varkı ustune basamıyorum ama ayagımı bıryere carpmdm vurmadım emınm ellermde cok bişey yok ama ayak bıleklerımı gorunce dun korktum eşimde sasrdııı bıldgın 2 bacak kalınlıgı olmuslardı ellrim okdr belirgin şiş diil ama=)
ben varis çorabı giyiyorum, sizede tavsiye ederim, çok işe yarıyor. benim normalde çok ince ve uzun parmaklarım var, galiba birazda o yüzden şişlik fazla farkediliyor. sabah dişlerimi zor fırçaladım, ellerim kapanmıyordu resmen...
Kızlar ben de dün akşam ilk defa kırampla uyandım.. Nasıl bağırdım, nasıl bağırdım anlatamam ve kocamı uyandırmayı başaramadım.. Ay sinir oldum.. Doğrulamadım da yataktan.. Sağ bacağımla sol bacağımı ovalayarak kırampı çözdüm.. Sonra uyanmış koca, uyanamamış da yok üstünü açmışsın falan diye söyleniyor.. Dedim yat zıbar yastıkla boğmayayım şimdi seni... ha arkasını döndü, uyumaya devamm... haha
Kızlar ben de dün akşam ilk defa kırampla uyandım.. Nasıl bağırdım, nasıl bağırdım anlatamam ve kocamı uyandırmayı başaramadım.. Ay sinir oldum.. Doğrulamadım da yataktan.. Sağ bacağımla sol bacağımı ovalayarak kırampı çözdüm.. Sonra uyanmış koca, uyanamamış da yok üstünü açmışsın falan diye söyleniyor.. Dedim yat zıbar yastıkla boğmayayım şimdi seni... ha arkasını döndü, uyumaya devamm... haha
Hahaha ayni benim koca, bende yataktan sag tarafindan sol tarafima donerken veya tam tersi sol kalcamdan nasil acii cekiyorum bizimki uyanik ta olsa uyuyor da olsa hic aldiris etmiyor, yalandan da olsa insan ilgileniyormus gibi yapar demi yok anam hoduk ne olacak.