kızlar ben de dün akşam ilk defa kırampla uyandım.. Nasıl bağırdım, nasıl bağırdım anlatamam ve kocamı uyandırmayı başaramadım.. Ay sinir oldum.. Doğrulamadım da yataktan.. Sağ bacağımla sol bacağımı ovalayarak kırampı çözdüm.. Sonra uyanmış koca, uyanamamış da yok üstünü açmışsın falan diye söyleniyor.. Dedim yat zıbar yastıkla boğmayayım şimdi seni... Ha arkasını döndü, uyumaya devamm... Haha
şekerim bunların hepsi böyle bende bazen bağırarak kalkıyorum kramplar yüzünden ne oldu yine diye sesleniyo benimki kramp dediğimde ov biraz geçer diyo hanzo ov diyene kadar ovsana bu çocuk tek benim değil az da sen yardım et pehh allahım ya anca deli etmeyi bilirler
ben varis çorabı giyiyorum, sizede tavsiye ederim, çok işe yarıyor. benim normalde çok ince ve uzun parmaklarım var, galiba birazda o yüzden şişlik fazla farkediliyor. sabah dişlerimi zor fırçaladım, ellerim kapanmıyordu resmen...
oo sonsuz hanım sizi yine burda görmek çok ilginç, dünkü girişinizden sonra sizi yine kkda görmüşler, sabah onlar uyanana kadar sanırım bizimle idare ediyorsunuz
Kızlar ben de dün akşam ilk defa kırampla uyandım.. Nasıl bağırdım, nasıl bağırdım anlatamam ve kocamı uyandırmayı başaramadım.. Ay sinir oldum.. Doğrulamadım da yataktan.. Sağ bacağımla sol bacağımı ovalayarak kırampı çözdüm.. Sonra uyanmış koca, uyanamamış da yok üstünü açmışsın falan diye söyleniyor.. Dedim yat zıbar yastıkla boğmayayım şimdi seni... ha arkasını döndü, uyumaya devamm... haha
kız nasıl uyanmadı ben ztn cıglıkla uyanıyrm oara oda fırlıyor aslnda normalde top atsan uyanmazz ama ben kendımde acamyrm bacagımı yaaa cok korkyrm yalnz yakalnrsm dıyeeee bu kramplara=)
oo sonsuz hanım sizi yine burda görmek çok ilginç, dünkü girişinizden sonra sizi yine kkda görmüşler, sabah onlar uyanana kadar sanırım bizimle idare ediyorsunuz
Sonsuz bişey sorcam sen sayi neden mail adresini vermedin sensiye sonuçta orda tek başına kalma nerde olduğumuzu bil diye istedi senden mailini çünkü nerde olduğumuzu özelden yazdığımız için birçoğumuzun üyeliği kapandı ayrıca olayları en başında tetikleyenlerden biri sendin bütün bunları biliyor olman gerekirdi ama bizi en geç sen buldun valla biz sana kırıldık açıkçası. Üzüldük orda kaldın diye sana haber verme çabasına girdik bunuda üyeliği iptal olmayan sensi yaptı ama sen hiç oralı olmadın ve diğer mekanda sohpete devam ettin inan bizi arada bir giren arkadaşlar bile buldu senin bu şekilde davranmış olman şahsen bende ki eminim herkes benim gibi düşünüyordur soru işaretleri oluşturdu. Ha yanlış anlamışta olabiliriz tabiki ama bize açıklama yaparsan sevinirim