ben boya işi bitince önümüzdeki hafta hastane çantamı hazır edip kapıya koyucam. Sonra bebeğin kalan eşyaları yavaş yavaş yıkanıp ütülenip hurca konulacak. çünkü kızımın odası 18 mayısta gelecek . Oda geldikten birkaç gün sonra yerleştiririz eşyalarını ama tabi kızımın 15 mayıs sonrası her an doğabileceği ihtimalide var biliyorsunuz o yüzden eşyaları hazır olsun önceden nasılsa kızım benim odamdaki beşikte yatıcak
ayyy benim bide odama beşiği koymak için sandığımı odadan çıkarmam lazım tabi oğlumun beşiğini çatıdan indirip onu kurmak lazım ahanda bi ekstradan iş daha offff
bence daha da ağırlaşmadan ve her ihtimale karşı herşeyini hazırla derim canım ben sana..biz de annemle bu hafta halledicez.benim bebişin eşyaları annemde olduğundan o yıkadı ütüledi haftasonu getirecek yerleştiricez.bende birkaç kıyafet var sadece malum hiçbişey almadım cocuğa 6 aylık kıyafetlerini ben de ne yapsam diye düşündüm ama nasılsa hepsi aynı işlemden gececek.maksat bir su değsin asarsın dolabına hazır durur canım.ama sen bilirsin tabiki.
zeynep bizde geçen hafta kızın odasını boyattık. polisan elegans extra yarımat, üstelik renk pınarıda var. ve kokusu çok az oldu, bir günde geçti.
ben çantamı çoktaan hazırladım. çantamı hazırlarken bebeğin yeni yıkanmış mis çamaşırlarını yeniden poşete koymak istemedim, tamda o gün bizim orda pazar vardı. 2TL ye çok güzel minicik hurçlar aldım. onlarıda yıkadım, çantaya ööle koydum. haberiniz ola...
ayyy benim bide odama beşiği koymak için sandığımı odadan çıkarmam lazım tabi oğlumun beşiğini çatıdan indirip onu kurmak lazım ahanda bi ekstradan iş daha offff
ben kurdum beşiğini yatak takımınıda serdim üzerinede toz olmasın diye kendi duvağımı örttüm ama boş odada duruyor yatak odamda yerini de hazırladım annem izin vermedi yatak odama koymama hergün gözümün önünde durmasınmış bebiş doğduğu gün koycakmışız kendi odama bu kadın beni bu batıl inançları ile birgün ortadan çatlatacak ya bakalım ne zaman
zeynep bizde geçen hafta kızın odasını boyattık. polisan elegans extra yarımat, üstelik renk pınarıda var. ve kokusu çok az oldu, bir günde geçti.
ben çantamı çoktaan hazırladım. çantamı hazırlarken bebeğin yeni yıkanmış mis çamaşırlarını yeniden poşete koymak istemedim, tamda o gün bizim orda pazar vardı. 2TL ye çok güzel minicik hurçlar aldım. onlarıda yıkadım, çantaya ööle koydum. haberiniz ola...
ben kurdum beşiğini yatak takımınıda serdim üzerinede toz olmasın diye kendi duvağımı örttüm ama boş odada duruyor yatak odamda yerini de hazırladım annem izin vermedi yatak odama koymama hergün gözümün önünde durmasınmış bebiş doğduğu gün koycakmışız kendi odama bu kadın beni bu batıl inançları ile birgün ortadan çatlatacak ya bakalım ne zaman
bizim boyacı marshall kullanacakmış bende çok karışmadım zaten o nederse o olur çünkü en yakın erkedaşımın abisi ve kocamında arkadaşı kendi kzının odasını boyar gibi boyayacağı için bana karışmak düşmedi. Hurç fikrinide senden çaldım zaten bende bizim ordaki 1 milyoncuda gördüm o minik hurçlardan aynen senin gibi alıp onların içine koyucam şimdilik