2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben dün işten eve gidince yemek yapayım dedim.. uzun zamandır yapmıyorum ya... 1 saat falan kaldım mutfakta.. Sonrası bi felaketti.. Yerken bile işkenceydi resmen...
Belki kıramp bile bu yüzden girmiş olabilir.. Çok ayakta kaldım diye... Bide ayaklarım zaten şişmiş oluyoo akşama kadar ama dün akşam bi gördüm ayağımı bağırdım resmen...
Kocama da dedim sanırım bu son yemeğimiz... Ben bi daha yemek yapamayacağım..Ya nasıl olacak...

ben de ellemiyorum valla. Gelmişiz sonuna artık allah korusun yani. Bişey olsa o pişmanlık bitmez ömür boyu
ay ben hıc tutamıyorum kendımı baza fırın mırın ne buldum kaldırp ındıryorum koltugu falanda cekıstıryorm bıde agır ama napımmm hatta gecen bazanın altında kaldım resmennn butun gucumlee ustume duserken tuttummm

her taraf su bazlı olursa boya bittikten 1 gün sonra kokusu çıkıyor. ama diğer odalar tiner esaslı olursa 1 hafta da ancak kendine gelir. sen bir süre eve uğrama boya bitsin öyle gir

bebeğin odasında sadece 1 duvarı boyadık, ama maalesef tiner bazlıyla.
şimdi odanın kapısını 1 gün kapalı tutsam, açtığımda hala buram buram boya kokusu geliyor

Kız deli ne takıyon kafana biz birbirimizi bilmiyozmu kendi hevesimiz için koyuyoruz kalkıp başka bir sitede yayınlamıyozki benim kocada dalga geçiyor bu durumla delisiniz siz diye ama en son kendi yükledi resimleri bilgisayara. Annemde facebooka koyucam zannetti ödü koptu görgüsüzlükmüş öyle elaleme hava atar gibi koyulurmuymuş fecede kendi arkadaşları ve bizim tüm alile varya aklı çıktı sonra dedim anne okadar kafayı yemedim biz hamiş arkadaşlarımla paylaşıyoruz resimleri hepimiz birbirimizinkine bakıyoruz hem fikir oluyor diye anlattım içi rahatladı. Sende koy resimleri kocanada ister söyle ister söyleme. Hem kavgada söylenen sözler çok takılmaz kafaya itiraf etmiş zaten seni sinir etmek için yaptığını takma bebeğem