kıs ben hep sılıkon yaptırcam derdım bızımkıde yok ben kucukkene daha cok sevıyorum derdı sımdıde ne gusel oldular yevyyuumm ıdyo hanı kucukken guzeldı ole dıyodun dıyorum o zamnda guzeldı ama sımdıde guzel dıye kıvırıyo essek adam goz gore yalan soluyo bana ha ha ha
bide buyudu çemberı kafam kadar oldu sımsıyah ıyyyykk zaten şuan kadınlıkla alakam kalmadı biri bana anestezı uygulayıp komple agda kavonozuna soksa ne guzel olcak. heryerımden bereket fışkırıyo
benı pesınden surukleyemezsın
ben memelrımdende memnunum bebegımın kımıl kımıl olusundadan kocamda gostertırım kara kara memelerımnen gurur duyuyorum ha ahah a
benimkide mdf modokodan almıştım raflar felan içi hepsi mdf ama 4 çekmece nin iç kısmı var ya tabanı orası sunta sanki sinirim bozuldu arayıp sorucam adamları
aynen ya hiç aldıracak gücüm yok cak canım yanacak gibi geliyo naapcam bilmiyom epilasyona gidiyodum 3 seans gittim, hamile kalınca yarım kaldı, azalttı azama yine de var yani naapcam bilmiyom vakit de azalıyo artık bişiler ypmak lazım.. şu ağda bantlarından alsam yapabildiğim kdr yapsam mı acaba diyom da.. orayı naapcam