2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
genelde o kısımlarda sunta kullanıyorlar zaten işin içinde olmayınca anlaşılmıyor da kii
BENCEDE MDF MOBILYALARIN O KISIMLARININ SUNTA OLMASI İİ.HAFİF OLMASI GEREKLI DOLAP VE ÇEKMECE RAFLARININ.ALLAH KORUSUN DÜŞERSE FILAN DIYE.BIDE MDF RAFLAR AĞILAŞTIKCA DOLABA BASKI YAPIYOMUŞ.BENDE MOBILYA ALANA KADAR ÇOK DÜŞÜNÜYODUM ŞİMDİ AMAN HAYIRLISI GETIRSINLERDE BIRAN ÖNCE DIYORUM.KIZLAR EMZIRME KOLTUĞUNUN MINDERI İÇİN ÇAĞIRDILAR SEÇEYIM DIYE.KOYU PEMBE İSTEDİM AMA İSTEDİĞİM YOKSA OZAMAN YANICAM.KOYU PEMBE ODA TAKIMINDAKI KALPLERLE UYUMLUYDU.BEYAZ ODA TAKIMINA BEYAZ MINDERDE OLMAZ HEM ÇABUK KİRLENİR.AY İSTEDİĞİM GİBİDİR İNŞ.

hadi bakalım inşallah istediğin gibi çıkar

kısım aynen nan
o zaman küçük daha güsel derdi
şimdi de hep böle kalsın diyo
yalancı ayu
ne yalan solım bnm kocada kucuk halıne ıyı derdı sılıkon yaptrcm ben derdım bende sacmalama böle daha guzeller sımdıde agzındn sualrı akıyorbu hallerıne cok guzel oldulr askım dıyorrr ayyy sapıttk yıne kıslarrr

kızlar epilasyon makınesi kullanıyonuzmu.bebişe bı zararı yoktur demi onun.bılgısı olan varmı??????????

kızlar epilasyon makınesi kullanıyonuzmu.bebişe bı zararı yoktur demi onun.bılgısı olan varmı??????????
yok ben makineyle alamıyom.. mimkin deel..
ama zararı olması mümkün değil çünkü cımbız gibi bişi o..
onları diyorsun dimi, epilatörler..
ben lazer epilasyone gidiyordum bebege zararı olur die bıraktım

şölee bi okudumda konu kocaların şimdiki halimiz hakkında düşünceleri dimi.galiba en açık sözlü olan benim kocam yanii diyo değişti tabi vücudun belin kalınlaştı popo büyüdü böyle anlatıp duruyo en sonundada asıl önemli şeyi söylüyo yaa diyo ama hayret ediyorum hala çekici geliyosun bana.yani sevinsemmi üzülsemmi şaşırdım ordaki hayret ediyorum dehşete düşürdü beni gerçi kocamda haklı 2 ayda bi görüyo beni hergün görse gözü alışcak belki yavaş yavaş anlamicak gün gün farkı ama böyle olunca adam her görüşünde şok oluyo