off çok moralim bozuldu valla ya böle göğsünün altına doğru ucunda filan bişey yok ama inşallah aklıma gelen kötü bişey değildir ya tahriş felan olsa şimdiye geçerdi diye düşünüyorm
Benimkine de dedim anneler günü hediyesi diye.. Sen benim annemmisin dedi.. Doğum hediyesi falan da istemiyorum ben.. Öyle yüzük falan.. Aman var takmıyorum bankada duruyor hepsi.. Alınmasının da bi anlamı kalmıyor bu durumda.. Convers istedim ben..
off çok moralim bozuldu valla ya böle göğsünün altına doğru ucunda filan bişey yok ama inşallah aklıma gelen kötü bişey değildir ya tahriş felan olsa şimdiye geçerdi diye düşünüyorm
off canım ya neler düşünüyo anne işte annelikde kendini unutuyosun hep bende pazartesi ye bi randevu ayarlıyım hemen bari off şimdide burda yok tamda gidicek zamanı buldu yaa
canım yaaa yazık zor durum benim kuzenimde öle oldu 15 gün hiç kimseyi almadı yanına evde tek kaldı kocası çocukları başka yerde kaldı çok geçmiş olsun
benimkisi de eskiden kocakarı modeli küpe almıştı. yazık bir sürü de para vermiş bir şey de diyemedim.ara da sorar niye o takılarını takmıyorsun diye. ama tembihledim sakın altın alma bana diye. bakalım ne alacak??