vatoz Aktif Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.881 sista' Alıntı: canım yaaa yazık zor durum benim kuzenimde öle oldu 15 gün hiç kimseyi almadı yanına evde tek kaldı kocası çocukları başka yerde kaldı çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... saol cnm kac gun bılmyrmda ozellkle hamılelere ve cocuklara yaklasma demis
sista' Alıntı: canım yaaa yazık zor durum benim kuzenimde öle oldu 15 gün hiç kimseyi almadı yanına evde tek kaldı kocası çocukları başka yerde kaldı çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... saol cnm kac gun bılmyrmda ozellkle hamılelere ve cocuklara yaklasma demis
vatoz Aktif Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.882 f.ceylan_celik' Alıntı: Merhaba arkadaşlar bende bugün üye oldum hazıran 2010 annesiyim inş.. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinnnn
f.ceylan_celik' Alıntı: Merhaba arkadaşlar bende bugün üye oldum hazıran 2010 annesiyim inş.. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinnnn
lovefun Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.883 bal kavanozu' Alıntı: offf darlandım bende yaa :küstüm: Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun canım. İhmal etmeden gösterin bi doktora. İltihabik bi durum gibi sanki umarım bi an önce geçer
bal kavanozu' Alıntı: offf darlandım bende yaa :küstüm: Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun canım. İhmal etmeden gösterin bi doktora. İltihabik bi durum gibi sanki umarım bi an önce geçer
vatoz Aktif Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.885 sista' Alıntı: kızım gidip kendin seç deli onnara bırakılırmı bu takı işi ah Genişletmek için tıkla ... bencede bende saat istiyrdm dogum gunumde almıs ama gelın saatı gıbı kıro işi birz ıncecık falan hayatta takamam degıstırcz bu cumrtesı ıns yenı modeller geleckmısss onn zevkıne kalrsam oooo🙁
sista' Alıntı: kızım gidip kendin seç deli onnara bırakılırmı bu takı işi ah Genişletmek için tıkla ... bencede bende saat istiyrdm dogum gunumde almıs ama gelın saatı gıbı kıro işi birz ıncecık falan hayatta takamam degıstırcz bu cumrtesı ıns yenı modeller geleckmısss onn zevkıne kalrsam oooo🙁
arceya Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.886 sista' Alıntı: kızım gidip kendin seç deli onnara bırakılırmı bu takı işi ah Genişletmek için tıkla ... kısım herhalde ben önceden gidip begencem doğumda da alır takar işte onun zevkine bırakırsam yandım hayatta secemez
sista' Alıntı: kızım gidip kendin seç deli onnara bırakılırmı bu takı işi ah Genişletmek için tıkla ... kısım herhalde ben önceden gidip begencem doğumda da alır takar işte onun zevkine bırakırsam yandım hayatta secemez
celinee Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.887 f.ceylan_celik' Alıntı: Merhaba arkadaşlar bende bugün üye oldum hazıran 2010 annesiyim inş.. Genişletmek için tıkla ... Merhaba... Hoşgeldin...
f.ceylan_celik' Alıntı: Merhaba arkadaşlar bende bugün üye oldum hazıran 2010 annesiyim inş.. Genişletmek için tıkla ... Merhaba... Hoşgeldin...
A archimim Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.888 f.ceylan_celik' Alıntı: Merhaba arkadaşlar bende bugün üye oldum hazıran 2010 annesiyim inş.. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hayırlı olsun. kaç haftalık hamilesin ?? sista' Alıntı: kızım gidip kendin seç deli onnara bırakılırmı bu takı işi ah Genişletmek için tıkla ... takı istemiyorum zaten. napcam altını. gümüş alsa daha makbule geçer 🙂
f.ceylan_celik' Alıntı: Merhaba arkadaşlar bende bugün üye oldum hazıran 2010 annesiyim inş.. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hayırlı olsun. kaç haftalık hamilesin ?? sista' Alıntı: kızım gidip kendin seç deli onnara bırakılırmı bu takı işi ah Genişletmek için tıkla ... takı istemiyorum zaten. napcam altını. gümüş alsa daha makbule geçer 🙂
arceya Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.889 f.ceylan_çelik hoşgeldin aramıza doğum tarihi nedir tahmini?
lovefun Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.890 f.ceylan_celik' Alıntı: Merhaba arkadaşlar bende bugün üye oldum hazıran 2010 annesiyim inş.. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinn
f.ceylan_celik' Alıntı: Merhaba arkadaşlar bende bugün üye oldum hazıran 2010 annesiyim inş.. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinn