bal kavanozu Hamiş Melek 21 Nisan 2010 #11.892 lovefun' Alıntı: geçmiş olsun canım. İhmal etmeden gösterin bi doktora. İltihabik bi durum gibi sanki umarım bi an önce geçer Genişletmek için tıkla ... ay inşallah ya ağzından bal damlıyo içim daraldı valla
lovefun' Alıntı: geçmiş olsun canım. İhmal etmeden gösterin bi doktora. İltihabik bi durum gibi sanki umarım bi an önce geçer Genişletmek için tıkla ... ay inşallah ya ağzından bal damlıyo içim daraldı valla
celinee Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.893 arceya' Alıntı: kısım herhalde ben önceden gidip begencem doğumda da alır takar işte onun zevkine bırakırsam yandım hayatta secemez Genişletmek için tıkla ... Benimki zevklidir.... Benim aldıklarımdan bile daha çok beğenirim ben onun aldıklarını... Kıyafette falan da öyle... O gene bişeyler alır doğum hediyesi gibi geliyor bana... Annesi aldırır kesin...
arceya' Alıntı: kısım herhalde ben önceden gidip begencem doğumda da alır takar işte onun zevkine bırakırsam yandım hayatta secemez Genişletmek için tıkla ... Benimki zevklidir.... Benim aldıklarımdan bile daha çok beğenirim ben onun aldıklarını... Kıyafette falan da öyle... O gene bişeyler alır doğum hediyesi gibi geliyor bana... Annesi aldırır kesin...
sista Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.894 bal kavanozu' Alıntı: offf darlandım bende yaa :küstüm: Genişletmek için tıkla ... sakin ol yiurum sennn
bal kavanozu' Alıntı: offf darlandım bende yaa :küstüm: Genişletmek için tıkla ... sakin ol yiurum sennn
arceya Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.895 leach' Alıntı: çok heyecanlandım yeni biri gelmiş 🙂 Genişletmek için tıkla ... aynen..
F f.ceylan_celik Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.896 Kızlar ben yeniyim ve hiç birşey bilmiyorum şuan burda olan varmı bana yardımcı olabilecek lütfennn 🙂)))
Kızlar ben yeniyim ve hiç birşey bilmiyorum şuan burda olan varmı bana yardımcı olabilecek lütfennn 🙂)))
minerva Hamiş Melek 21 Nisan 2010 #11.897 Ben de araba istiycem, isteyenin bir yuzu almayanin iki di mi kislar 😀
lovefun Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.898 leach' Alıntı: çok heyecanlandım yeni biri gelmiş 🙂 Genişletmek için tıkla ... belki de yenilenmiş biridir
leach' Alıntı: çok heyecanlandım yeni biri gelmiş 🙂 Genişletmek için tıkla ... belki de yenilenmiş biridir
A archimim Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.899 leach' Alıntı: çok heyecanlandım yeni biri gelmiş 🙂 Genişletmek için tıkla ... ağımıza biri daha düştü 🙂
leach' Alıntı: çok heyecanlandım yeni biri gelmiş 🙂 Genişletmek için tıkla ... ağımıza biri daha düştü 🙂