A archimim Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.951 dae' Alıntı: ben dedım zaten senınkı erkektı kesın karıstı erkek analarının karnına bı bak sen Genişletmek için tıkla ...
dae' Alıntı: ben dedım zaten senınkı erkektı kesın karıstı erkek analarının karnına bı bak sen Genişletmek için tıkla ...
F f.ceylan_celik Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.952 arceya' Alıntı: ceylancım demek oğlun var ne güzel.. nasıl doğum yaptın normal mi anlatsana bize tecrübelerini korkmaya başladık da biz Genişletmek için tıkla ... yokki oğluşum sadece adını belirledik oğluşumuzun onun isminin baş harfini yazdrımış bende sizin gibi haziranda doğum yapıcam inş. 🙂 tatlım
arceya' Alıntı: ceylancım demek oğlun var ne güzel.. nasıl doğum yaptın normal mi anlatsana bize tecrübelerini korkmaya başladık da biz Genişletmek için tıkla ... yokki oğluşum sadece adını belirledik oğluşumuzun onun isminin baş harfini yazdrımış bende sizin gibi haziranda doğum yapıcam inş. 🙂 tatlım
F f.ceylan_celik Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.954 vatoz' Alıntı: oglunmu var cnm yok sa oglunmuolck isim ne dusunuyorsun buarada bende ızmırlıyım Genişletmek için tıkla ... oğluşum olacak haziranda sizin gibi izmir g.emirdeyim ben sen neresinden 🙂
vatoz' Alıntı: oglunmu var cnm yok sa oglunmuolck isim ne dusunuyorsun buarada bende ızmırlıyım Genişletmek için tıkla ... oğluşum olacak haziranda sizin gibi izmir g.emirdeyim ben sen neresinden 🙂
A archimim Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.955 arceya' Alıntı: ceylancım demek oğlun var ne güzel.. nasıl doğum yaptın normal mi anlatsana bize tecrübelerini korkmaya başladık da biz Genişletmek için tıkla ... oğlu daha karnında değil mi?? 2. çocuğun mu ceylancım
arceya' Alıntı: ceylancım demek oğlun var ne güzel.. nasıl doğum yaptın normal mi anlatsana bize tecrübelerini korkmaya başladık da biz Genişletmek için tıkla ... oğlu daha karnında değil mi?? 2. çocuğun mu ceylancım
lovefun Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.956 f.ceylan_celik' Alıntı: EVET KIZLAR AYARLAYIN GELEYİM BENDE ARTIK KAYNAŞIRIM O ZAMANA KADAR SİZİNLE 🙂 Genişletmek için tıkla ... izmir de nerdesin canım
f.ceylan_celik' Alıntı: EVET KIZLAR AYARLAYIN GELEYİM BENDE ARTIK KAYNAŞIRIM O ZAMANA KADAR SİZİNLE 🙂 Genişletmek için tıkla ... izmir de nerdesin canım
vatoz Aktif Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.957 *STELLA*' Alıntı: ay oldu deseydin hatta çengelli iğnenin ucunda kurdalesi ve nazarlığı olsaymış sadece altına gerek yoktu Genişletmek için tıkla ... hehehehe =)
*STELLA*' Alıntı: ay oldu deseydin hatta çengelli iğnenin ucunda kurdalesi ve nazarlığı olsaymış sadece altına gerek yoktu Genişletmek için tıkla ... hehehehe =)
dae Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.958 vatoz' Alıntı: bende cıkarıırm o altını onun koca burnuna takarım valla=( Genişletmek için tıkla ...
celinee Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.959 dae' Alıntı: ben dedım zaten senınkı erkektı kesın karıstı erkek analarının karnına bı bak sen Genişletmek için tıkla ... benimkiyle karışmış olmasın... Benimki kızdı başlarda çünkü, göstermediydi hiçbiryerini.. Sonra doktor deyince erkek diye ben de dedim doktora karışmış olmasın diye...
dae' Alıntı: ben dedım zaten senınkı erkektı kesın karıstı erkek analarının karnına bı bak sen Genişletmek için tıkla ... benimkiyle karışmış olmasın... Benimki kızdı başlarda çünkü, göstermediydi hiçbiryerini.. Sonra doktor deyince erkek diye ben de dedim doktora karışmış olmasın diye...
arceya Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #11.960 lovefun' Alıntı: doğacak olan oğlunun adıdır o herhalde ya Genişletmek için tıkla ... tamam kıs