eren olacak inş... Kız olsaydı ceren ---> ceylan yavrusu olacaktı erkek olunca uyumlu olsun dedik bu arada ilk bebişim tecrübeli olan varsa banada anlatsın doğumu korkmaya başladım 🙁
ben eşimin bişey alıcağını sanmıyorum hiç bana bazen takılıyorum şöle 5 taş istiyom diye ama zannetmem kaynanam desen bi çeyrek altın takar kesin geçer oturur bi köşeye daha bi çift çorap almadı sinir oluyorum zaten hırsımdan çatlıycam bi yerde
benimkiyle karışmış olmasın... Benimki kızdı başlarda çünkü, göstermediydi hiçbiryerini.. Sonra doktor deyince erkek diye ben de dedim doktora karışmış olmasın diye...
benimkiyle karışmış olmasın... Benimki kızdı başlarda çünkü, göstermediydi hiçbiryerini.. Sonra doktor deyince erkek diye ben de dedim doktora karışmış olmasın diye...
Korkma hemen ameliyatla alamadıklarına atom yutturuyorlar bir hafta kimseyle görüştürmüyorlar radyasyon yüklendiği için sonrada kademeli olarak normal hayata geri döndürüyorlar ve dediğim gibi bebek ve hamilelere yaklaştırılmıyorlar bir sene ama sonunda iyileşiyor o yönden düşünün. Hem annen için gerek yoktur bunlara şimdiye kadar ilaçla idare ettiğine göre hemen panikleme bence