esmer80 Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.013 zynpmrt' Alıntı: haklısın esmerin küsmekte sana öğretmedi demi hamiş melek nasıl olunur diye bu arada eminmisiniz mesaj atınca hamiş melek olunduğuna ben kimseye mesaj atmadım sizmi attınız benim yerime acep Genişletmek için tıkla ... BAK SATDAŞIM BENİM NASILDA ANLADI archimim' Alıntı: ayy esmer hamiş melek değil mi ??? valla hiç bakmadım esmerim yoksa seni de hamiş yapardım dur senin adına da msj atayım sadmine Genişletmek için tıkla ... HADİ BENİ HAMİŞ YAP ARCHİİİİİİİİ :çitos:
zynpmrt' Alıntı: haklısın esmerin küsmekte sana öğretmedi demi hamiş melek nasıl olunur diye bu arada eminmisiniz mesaj atınca hamiş melek olunduğuna ben kimseye mesaj atmadım sizmi attınız benim yerime acep Genişletmek için tıkla ... BAK SATDAŞIM BENİM NASILDA ANLADI archimim' Alıntı: ayy esmer hamiş melek değil mi ??? valla hiç bakmadım esmerim yoksa seni de hamiş yapardım dur senin adına da msj atayım sadmine Genişletmek için tıkla ... HADİ BENİ HAMİŞ YAP ARCHİİİİİİİİ :çitos:
lovefun Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.014 gulkurusuu' Alıntı: ooo kaynanaların ne takacaklarına geçilmiş. benım kı üçü bir yerde takacak emınım Genişletmek için tıkla ... Kız o benim bildiğim beşi bir yerde Bi de üçü bi yerde diye bişey duymadım heeee bi üçün biri var acaba onu mu dimek istedin
gulkurusuu' Alıntı: ooo kaynanaların ne takacaklarına geçilmiş. benım kı üçü bir yerde takacak emınım Genişletmek için tıkla ... Kız o benim bildiğim beşi bir yerde Bi de üçü bi yerde diye bişey duymadım heeee bi üçün biri var acaba onu mu dimek istedin
sista Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.015 gulkurusuu' Alıntı: kız sista abdest falan kalmadı valla o nasıl ticker Genişletmek için tıkla ... heee o cleonun oğlu zortingentaş canım
gulkurusuu' Alıntı: kız sista abdest falan kalmadı valla o nasıl ticker Genişletmek için tıkla ... heee o cleonun oğlu zortingentaş canım
F f.ceylan_celik Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.016 gulkurusuu' Alıntı: ooo kaynanaların ne takacaklarına geçilmiş. benım kı üçü bir yerde takacak emınım Genişletmek için tıkla ... oooooooo benimkilerde neler takar neler 🙂
gulkurusuu' Alıntı: ooo kaynanaların ne takacaklarına geçilmiş. benım kı üçü bir yerde takacak emınım Genişletmek için tıkla ... oooooooo benimkilerde neler takar neler 🙂
arceya Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.017 lovefun' Alıntı: Kız o benim bildiğim beşi bir yerde Bi de üçü bi yerde diye bişey duymadım heeee bi üçün biri var acaba onu mu dimek istedin Genişletmek için tıkla ... hee bence 3 hediye alacak 1 ini seçip verecek
lovefun' Alıntı: Kız o benim bildiğim beşi bir yerde Bi de üçü bi yerde diye bişey duymadım heeee bi üçün biri var acaba onu mu dimek istedin Genişletmek için tıkla ... hee bence 3 hediye alacak 1 ini seçip verecek
dae Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.018 sista' Alıntı: ayy meyve yimeye gidiyom ben belimde ağrıdı azcık dolaşıcam Genişletmek için tıkla ... senın su agrıların senden cok benı korkutuyo heee döfcem senı hadı gıt dolsat agel afıyet olsun handeme yarasınn
sista' Alıntı: ayy meyve yimeye gidiyom ben belimde ağrıdı azcık dolaşıcam Genişletmek için tıkla ... senın su agrıların senden cok benı korkutuyo heee döfcem senı hadı gıt dolsat agel afıyet olsun handeme yarasınn
gulkurusuu Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.019 lovefun' Alıntı: Kız o benim bildiğim beşi bir yerde Bi de üçü bi yerde diye bişey duymadım heeee bi üçün biri var acaba onu mu dimek istedin Genişletmek için tıkla ... evet onu dimek ıstedım, kaynanamla pek sevışırız belkı gelmez bıle dogumuma. şeytan görsun
lovefun' Alıntı: Kız o benim bildiğim beşi bir yerde Bi de üçü bi yerde diye bişey duymadım heeee bi üçün biri var acaba onu mu dimek istedin Genişletmek için tıkla ... evet onu dimek ıstedım, kaynanamla pek sevışırız belkı gelmez bıle dogumuma. şeytan görsun
lovefun Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.020 zynpmrt' Alıntı: kızlar haftanın enlerini atlıyoz nezamandır bu hafta elhe söyleyelim lovefunun kaynanasınıda katsın enler listesine haftanın inek memesi diye Genişletmek için tıkla ... ayy valla ne güzel olur. Akşam uğrayacaklarmış galiba zaten söliyim kendisine haftanın eni seçildiğini de sevinsin canım benim
zynpmrt' Alıntı: kızlar haftanın enlerini atlıyoz nezamandır bu hafta elhe söyleyelim lovefunun kaynanasınıda katsın enler listesine haftanın inek memesi diye Genişletmek için tıkla ... ayy valla ne güzel olur. Akşam uğrayacaklarmış galiba zaten söliyim kendisine haftanın eni seçildiğini de sevinsin canım benim