arceya Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.041 archimim' Alıntı: sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene 🙂 hamile bırakıcam diye uğraştım terler döktüm bir de hediye mi alıcam Genişletmek için tıkla ...
archimim' Alıntı: sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene 🙂 hamile bırakıcam diye uğraştım terler döktüm bir de hediye mi alıcam Genişletmek için tıkla ...
vatoz Aktif Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.042 f.ceylan_celik' Alıntı: kızlar biliyormusunuz ben işteyim başka işte olan varmı?_ Genişletmek için tıkla ... ne iş yapıyorsunz cnm cogumuz calısyoruz ztn
f.ceylan_celik' Alıntı: kızlar biliyormusunuz ben işteyim başka işte olan varmı?_ Genişletmek için tıkla ... ne iş yapıyorsunz cnm cogumuz calısyoruz ztn
esmer80 Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.043 f.ceylan_celik' Alıntı: kızlar biliyormusunuz ben işteyim başka işte olan varmı?_ Genişletmek için tıkla ... ben, archi, zeynep, vatoz, asneba, arçeya, sista yetermi archimim' Alıntı: sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene 🙂 hamile bırakıcam diye uğraştım terler döktüm bir de hediye mi alıcam Genişletmek için tıkla ... hödük desem
f.ceylan_celik' Alıntı: kızlar biliyormusunuz ben işteyim başka işte olan varmı?_ Genişletmek için tıkla ... ben, archi, zeynep, vatoz, asneba, arçeya, sista yetermi archimim' Alıntı: sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene 🙂 hamile bırakıcam diye uğraştım terler döktüm bir de hediye mi alıcam Genişletmek için tıkla ... hödük desem
*STELLA* Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.045 arceya' Alıntı: çoğumuz canım... çoğumuz işteyiz çalışıyoruz maalesef.. ama evde olanlarımız da var onlar da bizim yerimize uyuyorlar bol bol ne güsel dimi Genişletmek için tıkla ... hatta sipariş bile alırız arceya canınızın çektiği özlediğiniz içinizin gittiği bişey varsa söyleyin bana hepinizin yerine yaparım
arceya' Alıntı: çoğumuz canım... çoğumuz işteyiz çalışıyoruz maalesef.. ama evde olanlarımız da var onlar da bizim yerimize uyuyorlar bol bol ne güsel dimi Genişletmek için tıkla ... hatta sipariş bile alırız arceya canınızın çektiği özlediğiniz içinizin gittiği bişey varsa söyleyin bana hepinizin yerine yaparım
vatoz Aktif Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.046 gulkurusuu' Alıntı: gıtsın ama sakın ola ordan arayıp denıze nazır uzatmış ayaklarını haşır haşır arkada dalga seslerı arasında benı arayıp nasıl gıdıo dıye sormasın parçalarım valla onu. Genişletmek için tıkla ... hha bulursan parçalarsın kuşummm
gulkurusuu' Alıntı: gıtsın ama sakın ola ordan arayıp denıze nazır uzatmış ayaklarını haşır haşır arkada dalga seslerı arasında benı arayıp nasıl gıdıo dıye sormasın parçalarım valla onu. Genişletmek için tıkla ... hha bulursan parçalarsın kuşummm
arceya Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.047 esmer80' Alıntı: ben, archi, zeynep, vatoz, asneba, arçeya, sista yetermi Genişletmek için tıkla ... Arçeya ne nan, Ç ne orda *STELLA*' Alıntı: hatta sipariş bile alırız arceya canınızın çektiği özlediğiniz içinizin gittiği bişey varsa söyleyin bana hepinizin yerine yaparım Genişletmek için tıkla ... canım benim yaaa süpersin.. şu an canım erik istiyo yer misin benim için..
esmer80' Alıntı: ben, archi, zeynep, vatoz, asneba, arçeya, sista yetermi Genişletmek için tıkla ... Arçeya ne nan, Ç ne orda *STELLA*' Alıntı: hatta sipariş bile alırız arceya canınızın çektiği özlediğiniz içinizin gittiği bişey varsa söyleyin bana hepinizin yerine yaparım Genişletmek için tıkla ... canım benim yaaa süpersin.. şu an canım erik istiyo yer misin benim için..
gulkurusuu Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.048 vatoz' Alıntı: hha bulursan parçalarsın kuşummm Genişletmek için tıkla ... sus kız senı de parçalamayım arada şimdi heee
vatoz' Alıntı: hha bulursan parçalarsın kuşummm Genişletmek için tıkla ... sus kız senı de parçalamayım arada şimdi heee
celinee Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.049 dae' Alıntı: at sen onu çöpe.. ee celınenın karnı bos kaldı senın karnındakısolucan gıbı bısıydı dımı o kesın cleonundu karga yap gonder Genişletmek için tıkla ... Son dakika iş sokuşturdular bana ya... Sinir oldum..Cevaplarım geç oldu... Ne Cleosu be.. Solucansa solucan benim kızım O.. Vermem kimselere... archimim' Alıntı: esmer sadmine msj attım seni de hamile bıraktım Genişletmek için tıkla ... Arch herkesi hamile bıraktı ya... Ohh sefan olsun yavru..
dae' Alıntı: at sen onu çöpe.. ee celınenın karnı bos kaldı senın karnındakısolucan gıbı bısıydı dımı o kesın cleonundu karga yap gonder Genişletmek için tıkla ... Son dakika iş sokuşturdular bana ya... Sinir oldum..Cevaplarım geç oldu... Ne Cleosu be.. Solucansa solucan benim kızım O.. Vermem kimselere... archimim' Alıntı: esmer sadmine msj attım seni de hamile bıraktım Genişletmek için tıkla ... Arch herkesi hamile bıraktı ya... Ohh sefan olsun yavru..
gulkurusuu Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.050 arceya' Alıntı: Arçeya ne nan, Ç ne orda canım benim yaaa süpersin.. şu an canım erik istiyo yer misin benim için.. Genişletmek için tıkla ... çekınme söyle canım bi yerlerını kaşımamızı da istermısın, söyle valla çekınme
arceya' Alıntı: Arçeya ne nan, Ç ne orda canım benim yaaa süpersin.. şu an canım erik istiyo yer misin benim için.. Genişletmek için tıkla ... çekınme söyle canım bi yerlerını kaşımamızı da istermısın, söyle valla çekınme