gulkurusuu Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.121 şimdı ızmırde olsam pizza pizza ya gıderdım çok özledım
esmer80 Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.122 Kızlar bana da müsade saat yaklaşıyo elimdeki işleri toparlayayım herkese iyi akşamlar
lovefun Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.123 vatoz' Alıntı: kuzenım dogum yaptı dun kızı oldu adınıda belinay koymuşlarrrrrrr Genişletmek için tıkla ... allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın
vatoz' Alıntı: kuzenım dogum yaptı dun kızı oldu adınıda belinay koymuşlarrrrrrr Genişletmek için tıkla ... allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın
etimelo Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.124 vatoz' Alıntı: eeee istiyor nasıl alma diyim yafssss Genişletmek için tıkla ... hee ben de sormadan alıyo zannettim vatoz' Alıntı: kuzenım dogum yaptı dun kızı oldu adınıda belinay koymuşlarrrrrrr Genişletmek için tıkla ... vatoz arkadaşının bebeğinden haber var mı? iyileşti dimi?
vatoz' Alıntı: eeee istiyor nasıl alma diyim yafssss Genişletmek için tıkla ... hee ben de sormadan alıyo zannettim vatoz' Alıntı: kuzenım dogum yaptı dun kızı oldu adınıda belinay koymuşlarrrrrrr Genişletmek için tıkla ... vatoz arkadaşının bebeğinden haber var mı? iyileşti dimi?
zynpmrt Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.125 gulkurusuu' Alıntı: şimdı ızmırde olsam pizza pizza ya gıderdım çok özledım Genişletmek için tıkla ... ben sevmem hiç pizza pizza ben olsam topçuya giderdim
gulkurusuu' Alıntı: şimdı ızmırde olsam pizza pizza ya gıderdım çok özledım Genişletmek için tıkla ... ben sevmem hiç pizza pizza ben olsam topçuya giderdim
lovefun Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.126 gulkurusuu' Alıntı: şimdı ızmırde olsam pizza pizza ya gıderdım çok özledım Genişletmek için tıkla ... ben de şimdi olmazsa venedik pizzadan bişey isteriz diye geçiriyodum içimden hee
gulkurusuu' Alıntı: şimdı ızmırde olsam pizza pizza ya gıderdım çok özledım Genişletmek için tıkla ... ben de şimdi olmazsa venedik pizzadan bişey isteriz diye geçiriyodum içimden hee
lovefun Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.128 zynpmrt' Alıntı: ben sevmem hiç pizza pizza ben olsam topçuya giderdim Genişletmek için tıkla ... topçunun yanına bira veya rakı lazım bacuummm
zynpmrt' Alıntı: ben sevmem hiç pizza pizza ben olsam topçuya giderdim Genişletmek için tıkla ... topçunun yanına bira veya rakı lazım bacuummm
dae Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.129 lovefun' Alıntı: ben de şimdi olmazsa venedik pizzadan bişey isteriz diye geçiriyodum içimden hee Genişletmek için tıkla ... bende venedıkın kendısınde olmak ıstıyom
lovefun' Alıntı: ben de şimdi olmazsa venedik pizzadan bişey isteriz diye geçiriyodum içimden hee Genişletmek için tıkla ... bende venedıkın kendısınde olmak ıstıyom
gulkurusuu Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.130 zynpmrt' Alıntı: ben sevmem hiç pizza pizza ben olsam topçuya giderdim Genişletmek için tıkla ... topçuda olur yawrııımm ama menuyle pızza yemegı çok özledım bursa da hıç menu kulturu yok, tavuk parçalarını da bılmıyorlar, kentucky falan da mıdemı bulandırıyor sevmıyorum. izmirde olsam şimdı kordonda salep içerdım, ne guzel olurdu beahh
zynpmrt' Alıntı: ben sevmem hiç pizza pizza ben olsam topçuya giderdim Genişletmek için tıkla ... topçuda olur yawrııımm ama menuyle pızza yemegı çok özledım bursa da hıç menu kulturu yok, tavuk parçalarını da bılmıyorlar, kentucky falan da mıdemı bulandırıyor sevmıyorum. izmirde olsam şimdı kordonda salep içerdım, ne guzel olurdu beahh