asneba Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.131 zynpmrt' Alıntı: ben sevmem hiç pizza pizza ben olsam topçuya giderdim Genişletmek için tıkla ... zeyneppp bendeeee topçuyaaaa giderdimmm.soğanları varya şöyle kavrulmuş.bayılıyorum yaaaaaa.......
zynpmrt' Alıntı: ben sevmem hiç pizza pizza ben olsam topçuya giderdim Genişletmek için tıkla ... zeyneppp bendeeee topçuyaaaa giderdimmm.soğanları varya şöyle kavrulmuş.bayılıyorum yaaaaaa.......
zynpmrt Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.132 Kızlar boyacımız aradı şimdi evim yarın boyanmaya başlıyor iyi bari ben işte olucam yarın akşamda arkadaşıma geçerim direk 🙂
Kızlar boyacımız aradı şimdi evim yarın boyanmaya başlıyor iyi bari ben işte olucam yarın akşamda arkadaşıma geçerim direk 🙂
pembik Hamiş Melek 21 Nisan 2010 #12.135 güneşim sahi nasıl oldu arkadaşının bebeki? ben dün akşam yapamadığım pideyi yapıcam akşama içini hazırladım allahtan ıspanak kısmı hazır yani
güneşim sahi nasıl oldu arkadaşının bebeki? ben dün akşam yapamadığım pideyi yapıcam akşama içini hazırladım allahtan ıspanak kısmı hazır yani
etimelo Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.136 gulkurusuu' Alıntı: şimdı ızmırde olsam pizza pizza ya gıderdım çok özledım Genişletmek için tıkla ... ay dimiii Bornovada parkın karşısındakine, uff nasıl canım çekti etimelo' Alıntı: hee ben de sormadan alıyo zannettim vatoz arkadaşının bebeğinden haber var mı? iyileşti dimi? Genişletmek için tıkla ... Ay pardon vatoz yaa, arkadaşının bebeğini sorayım derken kuzeninkini tebrik etmeyi unuttum maşallah Belinay'a, Allah analı babalı büyütsün
gulkurusuu' Alıntı: şimdı ızmırde olsam pizza pizza ya gıderdım çok özledım Genişletmek için tıkla ... ay dimiii Bornovada parkın karşısındakine, uff nasıl canım çekti etimelo' Alıntı: hee ben de sormadan alıyo zannettim vatoz arkadaşının bebeğinden haber var mı? iyileşti dimi? Genişletmek için tıkla ... Ay pardon vatoz yaa, arkadaşının bebeğini sorayım derken kuzeninkini tebrik etmeyi unuttum maşallah Belinay'a, Allah analı babalı büyütsün
gulkurusuu Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.137 bi de guzel nahçede kendın pişircıler varya oraya da gıderdım en sonunda mıde fesatı geçırırdım zaten
bi de guzel nahçede kendın pişircıler varya oraya da gıderdım en sonunda mıde fesatı geçırırdım zaten
vatoz Aktif Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.138 lovefun' Alıntı: allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın Genişletmek için tıkla ... saol cnm etimelo' Alıntı: [ı]hee ben de sormadan alıyo zannettim[/ı] [ı]vatoz arkadaşının bebeğinden haber var mı? Iyileşti dimi?[/ı] Genişletmek için tıkla ... efet cnm bu cuma mı cumrtesımı cıkarmıslar hastaneden sevısıyoruz oglumla dedı ama tabe kontrol altında olckmış bi sure daha kucagına buhafta alabıldı kızcagz yazık ama aldıya sukur dımı zynpmrt' Alıntı: ben sevmem hiç pizza pizza ben olsam topçuya giderdim Genişletmek için tıkla ... bende pizza yemıyorum hamişlkte tıksındım bırkere topcuda guzel efet arada gidiyrz öğle yemeklerıne ama orasıda adına guvenyr heralde bozdular sankı buara yada bana öle gelıyor=(
lovefun' Alıntı: allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın Genişletmek için tıkla ... saol cnm etimelo' Alıntı: [ı]hee ben de sormadan alıyo zannettim[/ı] [ı]vatoz arkadaşının bebeğinden haber var mı? Iyileşti dimi?[/ı] Genişletmek için tıkla ... efet cnm bu cuma mı cumrtesımı cıkarmıslar hastaneden sevısıyoruz oglumla dedı ama tabe kontrol altında olckmış bi sure daha kucagına buhafta alabıldı kızcagz yazık ama aldıya sukur dımı zynpmrt' Alıntı: ben sevmem hiç pizza pizza ben olsam topçuya giderdim Genişletmek için tıkla ... bende pizza yemıyorum hamişlkte tıksındım bırkere topcuda guzel efet arada gidiyrz öğle yemeklerıne ama orasıda adına guvenyr heralde bozdular sankı buara yada bana öle gelıyor=(
pembik Hamiş Melek 21 Nisan 2010 #12.139 zynpmrt' Alıntı: Kızlar boyacımız aradı şimdi evim yarın boyanmaya başlıyor iyi bari ben işte olucam yarın akşamda arkadaşıma geçerim direk 🙂 Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin canım allahtan annecin geldi de sana destek ve yardım
zynpmrt' Alıntı: Kızlar boyacımız aradı şimdi evim yarın boyanmaya başlıyor iyi bari ben işte olucam yarın akşamda arkadaşıma geçerim direk 🙂 Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin canım allahtan annecin geldi de sana destek ve yardım
gulkurusuu Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.140 lovefun' Alıntı: bu arada İstanbulda da yok mu pizza pizza Genişletmek için tıkla ... vardır kesn ama ben bursadayımm kız zeynep sen bursada yaşasan dayak yerdın hee, burası beşiktaşlıları hıç sevmez bızde koyu beşiktaşlıyız bayrak asamıoz taş atıolar cama,
lovefun' Alıntı: bu arada İstanbulda da yok mu pizza pizza Genişletmek için tıkla ... vardır kesn ama ben bursadayımm kız zeynep sen bursada yaşasan dayak yerdın hee, burası beşiktaşlıları hıç sevmez bızde koyu beşiktaşlıyız bayrak asamıoz taş atıolar cama,