2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kolay gelsin canım allahtan annecin geldi de sana destek ve yardım

sağol pembikim valla allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin bugün gezmeye gitmişti kadın akşama dömicekti şimdi aradım planını bozduk yazık gık demedi valla

vardır kesn ama ben bursadayımm

kız zeynep sen bursada yaşasan dayak yerdın hee, burası beşiktaşlıları hıç sevmez bızde koyu beşiktaşlıyız bayrak asamıoz taş atıolar cama,

Bende bursalıları sevmem (daha doğrusu bursasporluları) zaten şimdi geri sayım yapıyomya ben bugün malatya mesela kocam bursaya gelmeden doğurursun inşallah diyor o derece fanatik benimki. Ama orda olsam dayak yiyeceğim kesin valla 🙂 Yinede bu sene bursa şampiyon olsun istiyom o ayrı

Ben en son çeşme topçuda yemiştim böyle ters dönmüş kaplumbağa olana kadar gayet güzeldi valla ama alsancaktakine senelerdir gitmedim bozduysa bilemem

biliyorum canım aslen Bursalıyım ben de. Canın çok çektiyse bi orda varmış diye dedim ben de zatiii

gerçek bursalıları severım ama bazıları var kı burda delı edıyor benıi, neyse açmayalım bu konuyu kımse kırılmasın yazmayım, sagol canım en kötu ıhtımal gıdebılırım oraya artık

ben şampyon olsun ıstemıyorum, kımseye saygıları yok geen sene bayrak bıle sallatmadılar beşiktaşlılara hakaretın bını bın para, bi de mattah bişey yapmış gıbı gururla bahsedıyorlar bu holıganlıklarından

valla bakırköyde de var bursa iskender ama ben çok begenmiyom..

taksimde konak var ya, oranınkini beğeniyom mesela

Çeşme topçu mu aaaa ben ordakini unutmuşum. Bak orayı seviyorum yani en son gittiğimde orası gayet iyiydi. Anammm tutmayın beni bi yiyesim bi içesim var sorma gitsin