evt canım iste orayı denedim ben bakırköy iskenderi hiç beğenmedim avcılardakini de denedim hatta o da kötüydü.konak'ta yemedim bak ama taksime nasıl gitcem yaf neyse belki bir dahaki ctsi gideriz eğer isimiz cıkmazsa
benim de canım iskender istiyor yaa avrupa yakasında neresi var güzel yapan bizim buralarda ben bir türlü bulamadım.karşıda pendik-tuzla bursa iskender de güzeldi.niyazibeyde'de.ama burda bulamadım hiç hoşuma giden bir yer
ben geldim kızlar..dısarda yürüdük biraz hava ısınmış çok iyi geldi açık hava valla. bu arada aramıza hoşgeldin ceylan.sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. ya kızlar size demiyim dedim ama hollandadan haberler kötü(ablamlardan yani)eniştem lenf kanseriymiş 4.evre en ileri evresi böbrek karaciğer dalak ve karında varmış 🙁 kemoterapiye başlayacaklar.çok moralim bozuk çok.bu gidişle korkarım ben erken doğurucam bu kadar stres üzüntü üst üste 🙁
pembikim yiurum cok geçmiş olsun yaa sende üzülme inşallah kemoterapi işe yarar sen üzülünce bebeikinde üzülecek sakın ha Allah sağlık sıhhat versin eniştene zor şeyler bunlar
pembikim yiurum cok geçmiş olsun yaa sende üzülme inşallah kemoterapi işe yarar sen üzülünce bebeikinde üzülecek sakın ha Allah sağlık sıhhat versin eniştene zor şeyler bunlar