Allure Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.181 asyam21' Alıntı: kızlar bu gün bı ara kk ya bakayım dedım bızım topık puff olmus Genişletmek için tıkla ... He kiz Kazen gormeye tahammul edemedi artik ve sildi yenisini acti.
asyam21' Alıntı: kızlar bu gün bı ara kk ya bakayım dedım bızım topık puff olmus Genişletmek için tıkla ... He kiz Kazen gormeye tahammul edemedi artik ve sildi yenisini acti.
asyam21 Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.182 Allure' Alıntı: He kiz Kazen gormeye tahammul edemedi artik ve sildi yenisini acti. Genişletmek için tıkla ... vallahı kız sorma bız cıktık dagılmıs ortalık
Allure' Alıntı: He kiz Kazen gormeye tahammul edemedi artik ve sildi yenisini acti. Genişletmek için tıkla ... vallahı kız sorma bız cıktık dagılmıs ortalık
asyam21 Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.183 allurecım ya ben yazı yazdıgım sadece alıntı yaparsam gülümseme ekleyebılıyorum normal hıc yok gülümse ayarı nerden yapılıokı acaba
allurecım ya ben yazı yazdıgım sadece alıntı yaparsam gülümseme ekleyebılıyorum normal hıc yok gülümse ayarı nerden yapılıokı acaba
asyam21 Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.185 hahh tamam ay canım bütüm ayarları yokladım ama oraya tıklamak hıc aklıma gelmemıstı ne kaaa zekıyım ben cok saol yardımın ıcın
hahh tamam ay canım bütüm ayarları yokladım ama oraya tıklamak hıc aklıma gelmemıstı ne kaaa zekıyım ben cok saol yardımın ıcın
Allure Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.186 Olur canim oyle seyler. Bende bugun uslu uslu doktorumun sozunu dinleyim dedim ve ilk defa iki tane demir surubu ictim, ama midem cok kotu bulaniyor alt ust oldum resmen. Bundan sonra birtane yeter ya daha fazla zorlamasin beni. :küstüm:
Olur canim oyle seyler. Bende bugun uslu uslu doktorumun sozunu dinleyim dedim ve ilk defa iki tane demir surubu ictim, ama midem cok kotu bulaniyor alt ust oldum resmen. Bundan sonra birtane yeter ya daha fazla zorlamasin beni. :küstüm:
Allure Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.188 dae' Alıntı: kk dakı topıcımızı ben kapattırdım he he heheheh Genişletmek için tıkla ... Herseyin altindan sen cikiyon zaten.
dae' Alıntı: kk dakı topıcımızı ben kapattırdım he he heheheh Genişletmek için tıkla ... Herseyin altindan sen cikiyon zaten.
asyam21 Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.189 dae' Alıntı: kk dakı topıcımızı ben kapattırdım he he heheheh Genişletmek için tıkla ... hırsınımı alamadın kız olsun ama ıyı olmus bence en azından öncekı konusmalarımızın gözükmez
dae' Alıntı: kk dakı topıcımızı ben kapattırdım he he heheheh Genişletmek için tıkla ... hırsınımı alamadın kız olsun ama ıyı olmus bence en azından öncekı konusmalarımızın gözükmez
asyam21 Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #12.190 allure demır surubu su küçük sısde olanlarmı eger onlarsa ben sevıyorum onları bır kutu kullanmıstım önceden
allure demır surubu su küçük sısde olanlarmı eger onlarsa ben sevıyorum onları bır kutu kullanmıstım önceden