canim benim bak sana birsey anlatayim da olcumlerin tam dogru olmayabildigini anlarsin belki.
ben birkere sabah olcturmustum hangi haftamdaydim bilmiyorum ama 900 gr cikmisti oglen de renkli ultason cekeceklerinde olcmusledi 950 cikmisti yani ne sacma dimi sabahtan oglene kadar 50 gram fark.
birde baska ornek vereyim ben 29+3'de gittim doktora 1704 gram dedi, sonra doktorumdan memnun degildim ya degistirdim hani aradan bir hafta gecince farkli bi hastaneye farkli bir doktora gittim bu sefer 30+5'im bu sefer de kadin 1500 gram dedi.
yani ben bunu kafaya takacak olursam eger sen bebegim kilo almamis diyorsun 10 gunde benim bebegim kilo almayi birak ozaman 200 gram kilodan dusmus.
yani tam net olmuyor bu olcumler fazla kafaya takma, zaten aslinda doktorun hic soylememesi gerekiyor bizlere kendisi bilsin yeter baksana nekadar evhamlaniyoruz hepimiz.
o yuzden ben hic kafama takmiyorum ne kilosunu ne boyunu allahim hayirlisini versin saglikli olsun yavrum da o bana yeter.
ki mesela kuzenimin bebegi ultrasonda 3000 gram'in ustunde cikiyordu ki dogdugunda 2500 gramdi.
ha bu arada benimkinin de boyu geriden gidiyor vede kafasi 1-1,5 hafta onde gidiyor