2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ay inanmıyorum ya bu kadar oynuyomu ohhh vallahi rahatladım cnm benm
evet aslında kilosu kaç diye söylemeseler ama ben mrlanırım sorarım kesin hepimiz için doğuma kadar böle olcak sanırım
neyseki moral verdiniz kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınızzzzzzzz

hoşbuldum tşk .kızlar bebek kıyafetleri alırken sadece ilk aylarımı aldınız? yoksa 5-6 aylık cicide aldınızmı? benim annem yok benim ilk hamileliğim biraz tecrübesizim

ben çok ilgimi çeken ya da çok ucuz birşey bulmadığım sürece büyük şeyler almadım, çünkü sürekli yeni birşeyler çıkıyor ve bu sefer insan pişman oluyor, teşke almasaydım diye...

HGB değerim 9,7 .çıktı. en az 10 olması gerekiyormuş. doktorun verdiği ilaç yaramamış değiştirelim dediler.

dur özelden msj atayım ilaç ismini

benim 10.8 cıktı dr dediki normalde hamilelerde 11in altına düşmesini istemeyiz bu değerin.hepsi ayrı bişey diyor yahu.benim seker testim yapılırken herseyime baktılar idrar da dahil.sizde bakmadılar mı?
benim biraz altında ama ben daha da düşük cıkar diyordum eti pek yemediğimden.pekmez iciyorum işte bi ara bırakmıştım bıkkınlık gelmişti 3 haftadır tam gaz devam her sabah 4 tatlı kaşığı.tabi giderek de şişiyorum orası ayrı.ben bir de kan ilacımı baslarda hep unutuyordum son 2 aydır düzenli alıyorum her gün :küstüm:

hoşbuldum tşk .kızlar bebek kıyafetleri alırken sadece ilk aylarımı aldınız? yoksa 5-6 aylık cicide aldınızmı? benim annem yok benim ilk hamileliğim biraz tecrübesizim

valla ben çokda almadım aldım karışık biraz ama ilk aylar için daha çok aldım 6 aylık için mont ayakkabı tulum felan aldım ama abartıda değil ihtiyaca göre bakıcam

selencim ben hem 0-3 ay, hem 3-6 ay hem de 6-9 aylık şeyler aldım..
herkes çok cabuk büyüyor bu veletler dedi çünkü..
zaten büyüdükçe de alırız ama birkaç bişeyi de bulunsun bence her ay giyecek.

Evet canim bak benim de iki gitmem arasinda hemen hemen 10 gun var
yani kilo almayi birak bebegim 200 gram kilo vermis rejim yapmis olucak ozaman.

O yuzden hic kafana takma canim benim, saglikli olsun yavrularimiz yeter
ben fazla inanmiyorum tam net olduguna bu olcumlerin.