o koltuk sallanmıyor ama rahat bir dinlenme koltuğu bildiğim kadarıyla bide tabi yakından gör bencede. Ben Klasik hepimizin aldığı emzirme koltuğunu 350 TL ye aldım bu arada haberin olsun
ANAM KIZLAR NE OLDUNUZ.Bİ GELDİM ŞANSIMA HEPİNİZ SUSTUNUZ.AY BENDE ŞANS YOK DİCEM AMA KAYINVALDEM OLSA OĞLUMU ALMIŞIN ŞANS OLMAZ OLURMU DERDİ.HOŞ O BAKIMDAN DOĞRU AMA ÖYLE SÖYLENİNCEDE SİNİR OLUYOM SANKI BEN ONUN İÇİN ŞANS DEĞİLİM SANKİ😛
ANAM KIZLAR NE OLDUNUZ.Bİ GELDİM ŞANSIMA HEPİNİZ SUSTUNUZ.AY BENDE ŞANS YOK DİCEM AMA KAYINVALDEM OLSA OĞLUMU ALMIŞIN ŞANS OLMAZ OLURMU DERDİ.HOŞ O BAKIMDAN DOĞRU AMA ÖYLE SÖYLENİNCEDE SİNİR OLUYOM SANKI BEN ONUN İÇİN ŞANS DEĞİLİM SANKİ😛
kız konudan konuya atlıyom ama dun dayanamadım pizza pizza için görukleye gıttım, ne guzelmiş orası genöler kımıl kımıl. ohh kafam rahatladı heryer kafe bar pastane, kımse kımseye bakmıyor dedıkodu yapmıyor ıncelemıyor herkes kendı derdınde, çok özlemışım böyle ortamları tavsıye ederım bak