2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslıcım bende annemle buluşcam eminönünde ordan üsküdara geccem anneme annanemiz alcak biraz birseyler olsun ananeleride buluştururuz🙂

ben de ctsi annemle buluşucam mahmutpaşada sonra da bize gelcez hamilelerden geçilmiyor sanırım ya ben de cok kişiden duydum he bu hanları bütün hamileler ordan yapıyor alışverişi sanırım

ben geldimm, sonunda gördüm kızımı.
45 cm ve 2000 gr. ne yazık ki benimki danadan çok bir kuzuya benziyor.
nst ye bağlamadı dr, plesantanın durumu iyi, daha gerek yok dedi. 3 hafta sonra bir dahaki buluşmamız, ondan sonrada 1 hafta sonra daha gitcez, sonrada doğuma gelirsiniz dedi.
herşeyi yerliyerinde, fazla hareket ediyor diye endişelenme, hareket her zaman iyidir dedi.

arabayla eğer trafik yoksa yarım saat sürüyor.çok güveniyorum doktoruma.başta uzak diye gitmemiştim ama benim ilk hastanede doktorda öyle şeyler çıkınca döndüm ona.bilmiyorum ya beni 3hafta sonrasına çağırdı daha nst.ye de bağlamadı hiç.çok rahat ama onun rahatlığı benide rahatlatıyor doğrusu..

maşallah cnm kuzuna kocaman olmuş...

maşallahhhhh kızınaaaa ayyy doğum moğum diyoooosun o ne dimikkk offf geliyo sanırımmmmmmmmm yaaaaaa

geçmiş olsun güneşim ya nesi var annenin yeni gördüm hayırdır insallah

cnm zehırlı guatrı vardı nodullerı dagınktı bıde ekstradan bıtanesı cok buyumus

ay cnm valla bılemyrm anneme dedım oda dıyorkı doktr 3-4 gun kımseye yaklasmıcaksn dedı sadece dıyor

bende düzenli yemeğe başladım ama ben napsam bu kız kolay doğmaz..

çok geçmiş olsun cnm,sıkma canını allah hayırlı şifalar versin anneciğine.

saol cnm

kesin mi canım atom yutturma işi?
Sen içini ferah tut, ii çıksın

kesinmiş ama öncesınde bı bıyopsı alıncakmıs cnm hanı kansermı deılmı dıye baklckmıs sanrm amelyat ollma ıhtımalıdemı var ne cozemedım oda onemsemyr gıbı konstu tabe ben sıkmayım canımı dıye sadece bıletı sımdı alma dedı bana=(

leach maşallah kızına, yani 4 hafta sonra mı senin doğum?

aslıcım mesaj attım sana geldimi telden

bak pembikte geliyormuş 🙂3 anane oldu

güneşcim geçmiş olsun allah acil şifalar versin annnene