ben de ctsi annemle buluşucam mahmutpaşada sonra da bize gelcez hamilelerden geçilmiyor sanırım ya ben de cok kişiden duydum he bu hanları bütün hamileler ordan yapıyor alışverişi sanırım
ben geldimm, sonunda gördüm kızımı.
45 cm ve 2000 gr. ne yazık ki benimki danadan çok bir kuzuya benziyor.
nst ye bağlamadı dr, plesantanın durumu iyi, daha gerek yok dedi. 3 hafta sonra bir dahaki buluşmamız, ondan sonrada 1 hafta sonra daha gitcez, sonrada doğuma gelirsiniz dedi.
herşeyi yerliyerinde, fazla hareket ediyor diye endişelenme, hareket her zaman iyidir dedi.
özelden telimi attım sana 🙂 yarın gidersen araşırız
geçmiş olsun canım. anneannemde atom yutmuştu bir şey olmaz. sadece yanına 15 gün gitmemek gerek. ama şimdi bebeğin olacak nasıl yanına gelip kalacak ??
uuuuu fatihe mi gidiyorsun. çok da uzakmış. son zamanlarda sık gitmen gerek nasıl gideceksin??
arabayla eğer trafik yoksa yarım saat sürüyor.çok güveniyorum doktoruma.başta uzak diye gitmemiştim ama benim ilk hastanede doktorda öyle şeyler çıkınca döndüm ona.bilmiyorum ya beni 3hafta sonrasına çağırdı daha nst.ye de bağlamadı hiç.çok rahat ama onun rahatlığı benide rahatlatıyor doğrusu..
ayyy kuzum kabuk bağladı ama azalma da artmada yok geççek gibi ağrı kesici siz duramıyo ama iiiii yani buna da şükür kuzummm allahım hepisiniii kkorusunnnnnnnnnnn eksikliklerini göstermesin
nst ye bağlamadı dr, plesantanın durumu iyi, daha gerek yok dedi. 3 hafta sonra bir dahaki buluşmamız, ondan sonrada 1 hafta sonra daha gitcez, sonrada doğuma gelirsiniz dedi.
herşeyi yerliyerinde, fazla hareket ediyor diye endişelenme, hareket her zaman iyidir dedi.
45 cm ve 2000 gr. Ne yazık ki benimki danadan çok bir kuzuya benziyor.
Nst ye bağlamadı dr, plesantanın durumu iyi, daha gerek yok dedi. 3 hafta sonra bir dahaki buluşmamız, ondan sonrada 1 hafta sonra daha gitcez, sonrada doğuma gelirsiniz dedi.
Herşeyi yerliyerinde, fazla hareket ediyor diye endişelenme, hareket her zaman iyidir dedi.
özelden telimi attım sana 🙂 yarın gidersen araşırız
geçmiş olsun canım. Anneannemde atom yutmuştu bir şey olmaz. Sadece yanına 15 gün gitmemek gerek. Ama şimdi bebeğin olacak nasıl yanına gelip kalacak ??
uuuuu fatihe mi gidiyorsun. çok da uzakmış. Son zamanlarda sık gitmen gerek nasıl gideceksin??
kesinmiş ama öncesınde bı bıyopsı alıncakmıs cnm hanı kansermı deılmı dıye baklckmıs sanrm amelyat ollma ıhtımalıdemı var ne cozemedım oda onemsemyr gıbı konstu tabe ben sıkmayım canımı dıye sadece bıletı sımdı alma dedı bana=(