2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayy ben de 8 nisanda gideceğim ama rapor işlemleri için.. Bakmaz oğluma... Ben de göremem.. Hastaneye gideceğim zaten.. Kan tahlillerini bi daha yapalım dedi, niyeyse... Öyle işte bi da kontrole de sanırım taaa 19 una falan çağırır.. Yani daha çoook var...

ya kızlar bişeyyyy sorcam bennnn bugünnnn aşağıya bişeylerini sokuyooo sankiiii ve bayağı kötü oluyoooooo ama hiç bu kadar olmamıştıııı çıkacak diyorummmm
bu sebeple idrarımı bile yapabilirimmm altımaaa biii hissizlik var sankimmmmmmmmmmmmmm

dün akşam da benimki öyleydi..
yapıyo hınzırlar

bende çok oluyor..çıktı çıkacak sanki..korkuyoru hemde canımı acıtıyor...
daha önce dr sormuştum..hareketi sırasında olur sorun değil bişey olmaz dedi...yoksa bende çok korkuyodum

Anaah ne guzel vallaha ama biliyorsun Ahmet bey benim icin secenek degil.
Bu durumda sen ne yapmami onerirsin canim?

benım oglumun kafası hala sag gogus kafesıne dayanmıs durumda cok canımı yakıyo kımıldarken sureklı batma hıssı
bırde ayakları asagıda ord akımıldayınca sankı tuvaltımı yapıyomus gıbı hıssedıyorum

aynen sorma cnmmmmmmm yaaaaaaaaaaaa
şimdiden yoruldum dün çalışmadım diyeeeeee oliyy bunlarrrrrrrrr

efet efet aynen🙁

bizimde patronlar yok oh rahatız bugün allahtan

ya bende patron yok buhafta derste calısırm dedım ama telfnla bırsuru iş yukledı bize delırcmmm zatn stresteym 2 gundr🙁 ofyaaa ya buarada benmde 2 haftaya yakndr mıdemle gogsum arası sıksma ve sankıs ert cıısımle bişey batırmıssın gıbı agrıyor nedır anlamadm buyume agrısımı dıcem ama sanırım daha farklı bişey ozllkle aksam yemekden sonra iice şişmiş oluyorm agrım artıyor dun agladım okadr agrıdıkı ama sankı vurursunda etınn curuk agrısı olurya ölee acaba bebegın bıtaraflarımı orda ki🙁 sizdede varmı böle biagrı