Ayy ben de 8 nisanda gideceğim ama rapor işlemleri için.. Bakmaz oğluma... Ben de göremem.. Hastaneye gideceğim zaten.. Kan tahlillerini bi daha yapalım dedi, niyeyse... Öyle işte bi da kontrole de sanırım taaa 19 una falan çağırır.. Yani daha çoook var...
ya kızlar bişeyyyy sorcam bennnn bugünnnn aşağıya bişeylerini sokuyooo sankiiii ve bayağı kötü oluyoooooo ama hiç bu kadar olmamıştıııı çıkacak diyorummmm bu sebeple idrarımı bile yapabilirimmm altımaaa biii hissizlik var sankimmmmmmmmmmmmmm
ya kızlar bişeyyyy sorcam bennnn bugünnnn aşağıya bişeylerini sokuyooo sankiiii ve bayağı kötü oluyoooooo ama hiç bu kadar olmamıştıııı çıkacak diyorummmm bu sebeple idrarımı bile yapabilirimmm altımaaa biii hissizlik var sankimmmmmmmmmmmmmm
bende çok oluyor..çıktı çıkacak sanki..korkuyoru hemde canımı acıtıyor...
daha önce dr sormuştum..hareketi sırasında olur sorun değil bişey olmaz dedi...yoksa bende çok korkuyodum
ayyyy özlemezmi kız ama içimde oynadığını biliyor ve hissediyorum ya o bi nebze de olsa azaltıyor hasretimi önceden hissetmiyorken aklım kalıyordu ama şimdi benimle olduğunu biliyorum ya o da yetiyo
ıcın rahat gıtssın o dr ıyıdır. ılgılenme konsunda ahmet bey gercekten super bırı allahtan gelen bırsey..dr alakası yok bence.dr duzenlı yaparsa kontrolllerını hhasta kendını dahja rahat hısssedecektır.. dun ben gıttm muayeneye artık sekreterıyle felan kankı olduk:laugh: oglus uyuıyordu.bu pzou hıc bır bebek vermez dedı hemn kalın baskıda dort boyutlu resım verdı.. asansorlerını felan afıs asmıslar normal dogumda sezeryada ucretsız dıye 🙂